Lančana pila solo® by AL-KO 6656, mač 45 cm

Broj. art.:: 127564 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktna i moćna za profesionalnu uporabu u šumi i vrtu
  • Moćan 2,4 kW (55,5 cm³) benzinski motor s visokokvalitetnim rasplinjačem
  • Original Oregon mač dužine 45 cm i lanac .325", okrugli zub niskog profila
  • Sustav Easy-Start za jednostavno pokretanje s primerom i dekompresijskim ventilom
  • Kućište koljenastog vratila od magnezija i kovana radilica

 

Snažne, kompaktne pile za zahtjevnog korisnika, neovisno o akumulatoru ili kabela za struju – to su naše moćne benzinske lančane pile.

 

 

solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6656 – moćan model za zahtjevno piljenje i rušenje stabla

 

solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6656 ujedinjuje visoku snagu i laganu težinu, te je time moćna vrhunska pila za ekstremne zahtjeve.
Moćan, jednostavno za pokretanje benzinski motor pruža dostojnu snagu laganom uređaju da efikasno radi. Učinkoviti antivibracijski sustav i optimirana ergonomija rukohvata osiguravaju rukovanje uređaja bez umora.

 

Tehnički detalji za solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6656

 

Dugovječan original Oregon mač s dužinom vodilice od 45 cm omogućava brzi napredak, optimalno okretna pila, jednostavno rukovanje. Bočni pristup za zatezanje lanca s maticama koje sigurno nećete izgubiti za lako održavanje. Sustav Easy-Start i sklopka Ready-to-start s primerom i dekompresijskim ventilom za brzo i sigurno pokretanje. Snaga i robusna konstrukcija – time je 6656 naš vrhunski model u solo® by AL-KO profesionalnim pilama.
Zahvaljujući učinkovitom antivibracijskom sustavu i optimiranoj ergornomiji rukohvata snaga se prenosi na mač i lanac bez vibracija – time se olakšava precizan rez te istovremeno štiti vaš zglob. Veliki filtar zraka je dodatna prednost. Izuzetno otporno kućište za dug vijek trajanja. Dodatne glavne značajke su kontrola protoka ulja, predgrijavanje zraka u zimskom pogonu i ispušni otvor za bolju kontrolu usmjerenja prilikom rada.

 

Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu 6656 i alternative

 

solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6656 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Snažna, kompaktna pila za profesionalnu upotrebu u šumi i vrtu. Preporučujemo da kupite visokoučinkovito biološko ulje za lanac (Br. Art. 113530 / 5 l) odmah uz pilu.
Tražite akumulatorsku lančanu pilu bez otrovnih ispušnih plinova i kabela za struju ili imate već uređaje s PowerFlex akumulatorom, onda je akumulatorska lančana pila CS 4235 (Br. art. 127553) vrijedna alternativa.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127564
EAN 4003718060447
Neto težina u kg 5.6 KG
Bruto težina u kg 8.5 KG
Volumen ulja za lanac (ml) 300 ML
Napinjanje lanca s alatom
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 116
Lančana pila Lanac pile
Podjela Podjela
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 25
duljina mača u cm 45 CM
Uređaji s alt. reznim priborom 127522, 127562, 127563

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 0.51 L
Električni start NE
Motor ccm 55.5
Motor o/min 13000
Snaga kW 2.4 KW
Snaga KS 3.2 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (11.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (106.35KB)
Br. art.: 127498 Male količine
69,00 EUR
Br. art.: 127496 Opet raspoloživo od 16.07.2024
59,00 EUR
Br. art.: 127506 Uskoro dostupno
64,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.