Lanci za snijeg za AL-KO Snowline 560-620

Broj. art.:: 112902 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 22.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lanci za snijeg za AL-KO frezu za snijeg Snowline 560-620
  • Dobro prianjanje za tlo zahvaljujući križnom profilu
  • Posebno robusna, dugovječna izvedba
  • Jednostavna montaža pomoću gumenog zatezača
  • Opseg isporuke: 1 komplet (2 lanca za snijeg)

Lanci za snijeg AL-KO Snowline 560-620 osiguravaju sigurno napredovanje u dubokom i tvrdom snijegu. Dobro prianjanje za tlo jamči precizan rad.


Lanci za snijeg za Vašu frezu

Uz lance za snijeg zahvaljujući križnom profilu značajno ćete poboljšati prianjanje za tlo na snijegu i zaleđenim podlogama. Tako ćete svoju frezu za snijeg sigurno voditi kroz snijeg. Lanci za snijeg izrađeni su od kaljenog čelika s pocinčanom površinom i zbog toga su posebno dugovječni. Posebno važno na hladnom vremenu: montaža je lagana i jednostavna.


Kupite dodatnu opremu za freze za snijeg i čistače za snijeg

Kupite originalnu dodatnu opremu ovdje u internet trgovini ili u specijaliziranoj trgovini. Kod nas ćete pronaći specijalno ulje za freze za snijeg, lance za snijeg i montažne okvire s upravljačkim ručicama za nadogradnju AL-KO traktorskih kosilica u čistače za snijeg.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112902
EAN 4003718044096
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.