AL-KO Benzinska kosilica Classic 5.14 SP-H

Broj. art.:: 123058
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 1-brzinski pogon na stražnje kotače koji štedi energiju
  • Višestruka upotreba: funkcija 4INONE. Košnja, sakupljanje, malčiranje, bočno izbacivanje
  • Ekstra snažan Honda GCV 170 motor
  • Centralno i praktično podešavanje visine rezanja
  • Kotači s kugličnim ležajevima za jednostavno guranje
  • Košara za sakupljanje trave s indikatorom razine napunjenosti i velikim otvorom za pražnjenje

Klasično - praktično - dobro opremljeno

S pouzdanim i brojnim učinkovitim značajkama, kao i inovativnom tehnologijom, benzinska kosilica Classic 5.14 SP-H olakšava rad u vašem vrtu. Tehnologija AL-KO Classic 5.14 SP-H razvijena je u Njemačkoj i proizvedena u Austriji. Zahvaljujući izdržljivoj konstrukciji i dobrim karakteristikama, vaš je pouzdan partner u vrtu.
 

Izvrsna tehnologija - dokazana 1000 puta

S praktičnim središnjim podešavanjem visine rezanja možete podesiti visinu rezanja 7 puta između 3,0 - 8,0 cm. Sa širinom rezanja od 51 cm i energetski štedljivim 1-brzinskim pogonom na stražnje kotače, benzinska kosilica osigurava učinkovitu košnju u vrtovima do 1800 m².
 
Ovu benzinsku kosilicu pokreće snažan motor Honda GCV 170 od 3,2 kW. Ovaj benzinski motor karakterizira pouzdano pokretanje s velikom rezervom snage. Udobnost pri radu dodatno je povećana ergonomski oblikovanim upravljačem i XXL kotačima s kugličnim ležajevima koji su pogodni za travnjak. Veliki kotači daju kosilici bolju trakciju i istovremeno štite travnjak. Zahvaljujući visokom, aerodinamičnom i izdržljivom kućištu od čeličnog lima, kosilica za travu Classic 5.14 SP-H osobito dobro hvata travu. To znači da također morate rjeđe prazniti košaru za travu od 65 l s indikatorom napunjenosti. A robusna prednja ručka podržava vas tijekom transporta.
 
Koristite funkciju 4INONE s košnjom, sakupljanjem, malčiranjem i bočnim izbacivanjem
 

Kupnja AL-KO benzinske kosilice Classic 5.14 SP-H i alternative

Kupite benzinsku kosilicu Classic 5.14 SP-H sada u našoj online trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih trgovaca. Ako želite klasičnu benzinsku kosilicu s beskonačnom promjenom brzine, preporučujemo Classic 5.14 VS-B (artikl br. 123057)
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 123058
EAN 4003718356823
Neto težina u kg 35.64 KG
Bruto težina u kg 40.04 KG
Kučište, materijal čelik
Funkcija 4u1
Max Airflow Technologija NE
Podesiva ručka DA
snaga uređaja u kW 3.2
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Dimenzija duljina kartona cm 94.5 CM
Proizvodna linija CLASSIC
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina, cm 51 CM
Radna širina u cm 51 CM
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA

Traction System

Brzina naprijed maks.km/h 3.5 KMH
Pogon kotača Pogon kotača, 1 brzina
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM

Working area

Za površine do qm 1800 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 65 L
Materijal koša Plastika
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 0.91 L
Električni start NE
Motor ccm 166
Motor o/min 2900
Snaga kW 3.2 KW
Model motora Honda GCVx 170
Primer NE
broj cilindara Količina cilindara motora

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.