Motorna kosa AL-KO BC 400 L

Broj. art.:: 113759
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Svestrani i posebno lagan motorni čistač
  • 2-taktni motor s poteznim užetom za paljenje, radilica s dvostrukim ležajevima i kutnim zupčanikom za dug vijek trajanja
  • Metalna zaštita spremnika za povećanu sigurnost i dug vijek trajanja
  • Jednostavno upravnjanje zahvaljujući udobnoj okrugloj loop ručki
  • Glava s nitima za čistače Fast & Easy. Jednostavno postavljanje I navijanje reznih niti bez otvaranja glave s nitima.

Precizna košnja i rezanje uz dodatnu sigurnost na svim mjestima. To simboliziraju AL-KO motorni čistač– močni, svestrani i prilagodljivi na području „košnje“.


AL-KO BC 400 L motorni čistač – svestrano rješenje uz dodatnu sigurnost

Košnja na svim mjestima: AL-KO BC 400 L uvjerava s efekasnim rezultatima u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Bez kabla ili vrijeme za punjene akumulatora, motorni čistač s radnom širinom od 41 cm (glava s nitima) ili 25 cm (nož) namijenjen je za rad na travnatim površinama srednje veličine, travnjacima ili nagibima, močni su tamo gdje kosilice nailaze na ograničenja.
Motorni čistač s praktičnom loop (okrugla) ručkom za siguran i neumoran rad. Zahvaljujući Tipp-Automatik-u osigurava se uvijek optimalna dužina niti (nije namjenjeno za rad s nožom). Pojas za nošenje omogućuje i duže košnje.
Metalna zaštita spremnika za dug vijek trajanja i dodatni doprinos zaštiti okoliša.


Tehnički detalji za AL-KO BC 400 L Comfort motorni čistač

Motorni čistač s 2-takntnim motorom jačine 1,25 KW i brzim pokretanjem najnovije generacije za jednostavno upravljanje za početnika kao i za iskusnog vrtlara. Močni na svim mjestima – bilo da je riječ o travi, šipražju ili o košnji zu ograde.
Svestran zahvaljujući promjenljivoj reznoj glavi: Reznu glavu s nitima i radnoj širini od 41 cm jednostavno zamjenite za uključeni metalni nož radne širine od 25 cm – za lagan rad na jednostavnom do umjereno teškom terenu ! Efikasan rad i brzi rezultati na travnatim površinama i košnji zu zidove zahvaljujući jednostavnom rukovanju i pojasu prilagodljiv po vašm željama. Za optimalnu dužinu niti tokom košnje koristite Tipp-Automatik, jednostavno s reznom glavom pokucajte po zemlji (nije namjenjeno za rad s nožem).
Neovisno o vrijemenu za punjene akumulatora ili struje – vaša prednost na velikim travnjacima ili udaljenom području.
Za vašu sigurnost i okoliš: Unatoč jakog motorni čistač, BC 400 L namijenjen je za početnike ili iskusne vrtlare zahvaljujući ergonomskom obliku, optimalnoj raspodjeli težine, udobnim elementima držanja i potpore, te sigurnosti. Stabilan spremnik s metalnom zaštitom za dug vijek trajanja ne štiti samo od štete, nego spriječava slučajno curenje benzina.


Gdje mogu kupiti AL-KO BC 400 L i alternative

Motorni čistač AL-KO BC 400 L možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite svestrani benzinski čistač uključujući reznu glavu s nitima kao i nožem za maksimalnu fleksibilnost na travnatim površinama do srednje veličine. Za mješavinu benzina preporučujemo AL-KO univerzalno dvotaktno ulje - samomiješajuće dvotaktno ulje koje stvara malo dima (kat. br. 112896).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113759
EAN 4003718060676
Neto težina u kg 7.2 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.4 MM
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 114
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina niti (cm) 500 CM

Engine

Easy Start sustav NE
"Ready to start" Prekidač NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Volumen spremnika goriva, l 1 L
Električni start NE
Motor ccm 39.8
Motor o/min 7000
Snaga kW 1.25 KW
Snaga KS 1.7 PS
Primer DA
broj cilindara 1

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (16.5MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (106.25KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.