Motorni čistač solo® by AL-KO 140 B

Broj. art.:: 127615
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Motor s niskim emisijama
  • Rad s puno snage – motor od 1,5 kW
  • Sigurno vođenje bez umaranja zahvaljujući oblikovanom bicikl rukohvatu
  • Glava s nitima Fast&Easy od 130mm – jednostavno postavljanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave
  • Ready-to-Start prekidač
  • Optimalna ravnoteža uređaja zahvaljujući vodilici za vješanje remena
  • Udoban dvostruki pojas za nošenje

Savršeni rezultati košnje za zahtjevne vlasnike vrtova i hobi vrtlare ili za profesionalno održavanje okoliša: to simboliziraju solo® by AL-KO motorne kose, naši robusni, izuzetno jaki i svestrani luksuzni uređaji na polju „košnje“.


solo® by AL-KO 140 B – snagator za rad bez umaranja

Jednostavna, profesionalna košnja i robusno, učinkovito i jednostavno upravljanje: motorni čistač solo® by AL-KO 140 B uvjerljiv je kao impresivni snagator sa savršenim rezultatima u dokazanoj solo® by AL-KO kvaliteti. Dobro će izgledati svugdje gdje kosilice zbog svoje veličine dolaze do svojih granica.
Motor s niskim emisijama. Zahvaljujući radu s malo vibracija, Ready to Start prekidaču, podstavljenom pojasu za nošenje, dobro osmišljenoj ergonomiji držanja i optimalnoj izbalansiranosti uređaja osiguran je neometan rad u prirodnom položaju za rad. Osim toga uređaj je vrlo lako održavati, a dvije priložene rezne glave – robusni metalni rezni tanjur i rezna glava s niti (radna širina 25 odnosno 41 cm) – vrlo lako se mijenjaju. Glava s nitima Fast&Easy omogućuje jednostavno namotavanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave. Jednostavan transport i skladištenje koje ne zahtijeva puno prostora okretanjem rukohvata.
Uz jaki motor s integriranom zaštitom od vibracija solo® by AL-KO 140 B je vaš spremni pomoćnik s vrlo udobnim rukovanjem. Pruža vam dodatnu udobnost pri košnji i čišćenju visoke trave te probijanju kroz tvrdokorno raslinje.
Posebno snažni motor s niskim emisijama, Profi rezna glava, robusni čelični nož i profesionalni dvostruki pojas za nošenje – savršeno za zahtjevne radove.


Tehnički detalji za solo® by AL-KO 140 B

Kod ovog snažnog motornog čistača profitirat ćete od jakog i istovremeno mirnog 2-taktnog motora s 1,5kW (40,2 ccm) najnovije generacije s niskim emisijama.
Zahvaljujući udobnom i sigurnom vođenju uređaja bicikl ručkom i ergonomski integriranim upravljačkim elementima čak ćete i i zahtjevnije košnje i čišćenja na travnatim površinama, u visokoj travi ili tvrdokornom gustišu obaviti bez muke i s dobrim položajem tijela. Uz to vam remen za nošenje i pogon s izuzetno malo vibracija pružaju značajno rasterećenje u radu, udobnije nošenje i pomoć u sigurnom rukovanju čistačem.
Ovaj snažni čistač omogućava vrlo fleksibilnu primjenu jer su u opsegu isporuke sadržane dvije rezne glave: nastavak s robusnim metalnim reznim tanjurom od 25 cm i velika, blaga glava s niti radne širine od 41 cm. Kod nje ćete koristiti automatsko podešavanje dužine pritiskom o tlo kako biste optimalno podesili dužinu rezne niti tijekom rada (samo glavom trimera pritisnite o tlo).
S ovim visokoučinkovitim uređajem bez muke ćete savladati i najtvrdokornije divlje raslinje i brzo i učinkovito ćete napredovati na teškom terenu. Neovisno o punjenju akumulatora, dužini kabela i zapletenim kablovima – vaša prednost na velikim travnatim površinama, u parkovima i na otvorenom terenu.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO 140 B i dodatni pribor

Motornu kosu solo® by AL-KO 140 B možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lako upravljivu i visokoučinkovitu motornu kosu za vaš vrt ili veliku površinu. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Motor ccm 40.2
Snaga kW 1.5 KW
Neto težina u kg 7.7 KG
GT_THREAD_SIZE_SPOOL M10 x 1,25 Left-hand thread
Volumen spremnika goriva, l 0.7 L
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Duljina niti (cm) 700 CM
Primer DA
Pužni prijenos bez podmazivanja 002
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Easy Start sustav NE
"Ready to start" Prekidač DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Snaga KS 2.04 PS
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 26 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (43.65MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (112.17KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.