Motorni čistač solo® by AL-KO 151 B

Broj. art.:: 127616 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Motor s niskim emisijama
  • Rad s puno snage – naš najmoćniji model s motorom od 1,9 kW
  • Sigurno vođenje bez umaranja zahvaljujući oblikovanom bicikl rukohvatu
  • Stabilna cijev promjera 28 mm
  • Glava s nitima Fast&Easy od 130mm – jednostavno postavljanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave
  • Ready-to-Start prekidač i profesionalni sustav protiv vibracija
  • Optimalna ravnoteža uređaja zahvaljujući vodilici za vješanje remena
  • Udoban dvostruki pojas za nošenje

Često se kupuje zajedno sa ...

479,00 EUR
Ovaj proizvod
31,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

510,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Savršeni rezultati košnje za zahtjevne vlasnike vrtova i hobi vrtlare ili za profesionalno održavanje okoliša: to simboliziraju solo® by AL-KO motorne kose, naši robusni, izuzetno jaki i svestrani luksuzni uređaji na polju „košnje“.


solo® by AL-KO 151 B – izuzetan snagator u Premium izvedbi

Jednostavna, profesionalna košnja i robusno, učinkovito i jednostavno upravljanje: motorni čistač solo® by AL-KO 1510 B uvjerljiv je kao impresivni snagator sa savršenim rezultatima u dokazanoj solo® by AL-KO kvaliteti. Dobro će izgledati svugdje gdje kosilice zbog svoje veličine dolaze do svojih granica.
Motor s niskim emisijama. Zahvaljujući radu s malo vibracija, Ready to Start prekidaču, podstavljenom pojasu za nošenje, dobro osmišljenoj ergonomiji držanja i optimalnoj izbalansiranosti uređaja osiguran je neometan rad u prirodnom položaju za rad. Osim toga uređaj je vrlo lako održavati, a dvije priložene rezne glave – robusni metalni rezni tanjur i rezna glava s niti (radna širina 25 odnosno 41 cm) – vrlo lako se mijenjaju. Glava s nitima Fast&Easy omogućuje jednostavno namotavanje i navijanje rezne niti bez otvaranja glave. Stabilna cijev promjera 28mm.
Uz jaki motor s integriranom zaštitom od vibracija solo® by AL-KO 151 B je vaš spremni pomoćnik s vrlo udobnim rukovanjem. Pruža vam dodatnu udobnost pri košnji i čišćenju visoke trave te probijanju kroz tvrdokorno raslinje. Pogodan za profesionalno održavanje tla i okoliša.
Posebno snažni motor s niskim emisijama, Profi rezna glava, robusni čelični nož i profesionalni dvostruki pojas za nošenje – savršeno za zahtjevne radove.


Tehnički detalji za solo® by AL-KO 151 B

Kod ovog snažnog motornog čistača profitirat ćete od jakog i istovremeno mirnog 2-taktnog motora s 1,9kW (50,8 ccm) najnovije generacije s niskim emisijama.
Zahvaljujući udobnom i sigurnom vođenju uređaja bicikl ručkom i ergonomski integriranim upravljačkim elementima čak ćete i i zahtjevnije košnje i čišćenja na travnatim površinama, u visokoj travi ili tvrdokornom gustišu obaviti bez muke i s dobrim položajem tijela. Uz to vam remen za nošenje i pogon s izuzetno malo vibracija pružaju značajno rasterećenje u radu, udobnije nošenje i pomoć u sigurnom rukovanju čistačem.
Ovaj snažni čistač omogućava vrlo fleksibilnu primjenu jer su u opsegu isporuke sadržane dvije rezne glave: nastavak s robusnim metalnim reznim tanjurom od 25 cm i velika, blaga glava s niti radne širine od 41 cm. Kod nje ćete koristiti automatsko podešavanje dužine pritiskom o tlo kako biste optimalno podesili dužinu rezne niti tijekom rada (samo glavom trimera pritisnite o tlo).
S ovim visokoučinkovitim uređajem bez muke ćete savladati i najtvrdokornije divlje raslinje i brzo i učinkovito ćete napredovati na teškom terenu. Neovisno o punjenju akumulatora, dužini kabela i zapletenim kablovima – vaša prednost na velikim travnatim površinama, u parkovima i na otvorenom terenu.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO 151 B i dodatni pribor

Motornu kosu solo® by AL-KO 151 B možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lako upravljivu i visokoučinkovitu motornu kosu za vaš vrt ili veliku površinu. Za izradu mješavine benzina preporučamo samomiješajuće AL-KO univerzalno dvotaktno ulje (br. art. 112896) koje stvara malo dima.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127616
EAN 4003718061697
Neto težina u kg 8.5 KG
Navoj glave za nit M10 x 1,25 lijevi navoj
Vrsta rezne glave Brzo namatanje
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 2.5 MM
Pužni prijenos bez podmazivanja 002
Mješavina Ulje/Benzin 1:50
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 28 MM
Radna širina s niti u cm 41 CM
Radna širina s nožem u cm 25 CM
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Duljina niti (cm) 700 CM

Engine

Easy Start sustav NE
Prekidač "Ready to start" DA
Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 0.7 L
Motor ccm 50.8
Snaga kW 1.9 KW
Snaga KS 2.6 PS
Primer DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (43.65MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (112.17KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.