Smarte Rasenmäher | AL-KO Rasenmäher

Pametna košnja s kosilicama AL-KO

I naše su kosilice sada pametne!

 


Pametnu tipku "Smart Button": samo ga pritisnite

Smart Button grün | AL-KO smarte Rasenmäher

Zelena svijetleća tipka

Obje baterije su potpuno napunjene

Smart Button blau | AL-KO smarte Rasenmäher

Plava svijetleća tipka

Veza s aplikacijom inTOUCH je uspostavljena 

Smart Button rot | AL-KO smarte Rasenmäher

Crvena svijetleća tipka

Stanje napunjenosti kritično, baterije treba napuniti

Smart Cockpit: Udoban način upravljanja

Smart Cockpit Aktivitätsanzeige | AL-KO Akku-Rasenmäher

Praćenje aktivnosti

✔ razina napunjenosti baterije
WiFi veza
Poruke o pogrešci

Smart Cockpit Geschwindigkeitssteuerung| AL-KO Akku-Rasenmäher

Pametna kontrola brzine

Vario pogon možete jednostavno podesiti u 7 stupnjeva (od cca. 2,5 do max. 4,5 km/h) u kokpitu pomoću tipke plus i minus. Naravno, na zaslonu možete vidjeti i odabranu razinu brzine košnje.

Smart Cockpit Maxrun Funktion Energiesparmodus | AL-KO Akku-Rasenmäher

Funkcija "MaxRun".

Način rada za uštedu energije omogućuje dulji vijek trajanja baterije. To znači da možete kositi duže bez punjenja baterije.

Otkrijte naše pametne kosilice


Sa pametnom tipkom "Smart Button" i pametnim kokpitom "Smart Cockpit" ↓

Sa pametnom tipkom "Smart Button" ali bez pametnog kokpita "Smart Cockpit" ↓


Naš savjet: pretvorite vlastiti pametni telefon u kokpit!

Jednostavno pričvrstite držač za pametni telefon s kugličnim zglobom od 360° na ručku i koristite praktične funkcije aplikacije AL-KO inTOUCH

Pametno povezani: Sve pod kontrolom zahvaljujući aplikaciji AL-KO inTOUCH

✔ Prikaz razine napunjevosti obje baterije
✔ WLAN povezanost
✔ i još mnogo više

Na aplikaciju >

Balanced Discharching System

Nove akumulatorske kosilice AL-KO 36 V i nove akumulatorske kosilice Solo® by AL-KO Comfort pro i premium pro s baterijom od 36 V ENERGY FLEX imaju pretinac za do dvije baterije i stoga se mogu se koristiti opcionalno s jednom ili dvije baterije.

Korištenjem dvije baterije, vrijeme rada je sukladno tome duže. Zahvaljujući "Balanced Discharging System", obje se baterije koriste sinkrono. To osigurava nježno pražnjenje baterija i dugi vijek trajanja.

Akkufach für zwei Akkus | AL-KO Akku-Rasenmäher

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.