Pametno vrtlarenje

Pametno vrtlarenje | AL-KO pametni rad u vrtu

AL-KO Smart Gardening:
jednostavno pametno vrtlarenje


Mnogima je vlastiti vrt izraz kvalitete života i idealno povlačenje iz užurbane svakodnevice. Vrtlarstvo donosi puno radosti - utoliko je ljepše kada je olakšano pametnim rješenjima.


To je vizija našeg Pametnog vrta: vaš vrt u svoj svojoj raskoši i radosti vrtlarenja bez nepotrebnog napora. Od uvijek razmišljamo unaprijed za vas i razvijamo naše vrtne alate s visokim stupnjem brige, kreativnosti i tehničkog savršenstva. S AL-KO Pametnim vrtom idemo korak dalje i kombiniramo naše pametne vrtne alate kako bismo stvorili inteligentna cjelovita rješenja za vaš prekrasan vrt. A vrtlarenje možete obaviti u trenu!

Pomoću aplikacije AL-KO inTOUCH Smart Garden, koja je sada također dostupna na vašem pametnom satu, i našeg AL-Ko pametnog oblaka, možete, na primjer lako optimizirati i automatizirati procese, s bilo kojeg mjesta upravljati kompatibilnim uređajima kao što je Robolinho® W i primati korisne informacije o vašim uređajima i vašem vrtu. To ne samo da štedi trud i resurse, već i vaše dragocjeno vrijeme. Kako to točno djeluje? Pokazat ćemo vam.


Oblikujte Vaš vlastiti pametni dom

i umrežite Vašu robotsku kosilicu Robolinho® sa stotinama web stranica i pametnih uređaja


Pametno povezani W modeli robotske kosilice Robolinho® mogu se kontrolirati i automatizirati putem IFTTT rutina. Zahvaljujući osnovnom konceptu IFTTT, moguće je definirati pojedinačne scenarije. Sinkronizirajte Robolinho® aktivnosti s bilo kojim IFTTT uslugama, npr. s vremenskom prognozom (Robolinho® prestaje kositi u oluji), uslugom navodnjavanja (Robolinho® prestaje kositi prilikom zalijevanja) ili senzorima poput kamera i detektora prisutnosti (Robolinho® zaustavlja košenje kada je netko na terasi).

Više mogućnosti s IFTTT-om >
Nebrojene mogućnosti u svijetu pametnog vrta | AL-KO pametno vrtlarenje
Upravljanje robotskom kosilicom preko Amazon Alexe | AL-KO pametno vrlarenje

Robolinho®, napravi sada pauzu!

Slobodne ruke za važne stvari u životu


U mnogim situacijama imamo pune ruke posla ili jednostavno moramo ići brzo - kako je samo praktično da se vrijednom robotskom kosilicom Robolinho® W može vrlo lako upravljati glasovnom naredbom putem Amazon Alexe. Košnja travnjaka, predah, vožnja do bazne stanice i još mnogo toga na zahtjev - ove i mnoge druge glasovne naredbe podržavaju vas u svakodnevnom životu. To ostavlja više vremena za ono bitno.


Alexa, pitaj AL-KO, kako je Robolinho®.
Upit o općenitom stanju
Tvoj Robolinho® je zbilja u dobroj formi, ima 72% baterije, upravo kosi, a trenutni zadatak traje još 37 minuta.
Upit o općenitom stanju
Alexa, obavijesti AL-KO, da Robolinho® sada može ići doma.
Slanje natrag u baznu stanicu
Robolinho® se šalje u baznu stanicu.
Slanje natrag u baznu stanicu
Alexa, obavijesti AL-KO da sada pokrene Robolinho® soll jetzt starten / da ga pošalje na pauzu.
Start/Stop
Robolinho® se pokreće/zaustavlja.
Start/Stop
Alexa, obavijesti AL-KO, da bi Robolinho® trebao kositi travu ponedjeljkom u 10 sati dva sata.
Određivanje vremena košnje
Vrijeme košnje podešeno na ponedjeljak u 10 sati na 120 minuta.
Određivanje vremena košnje

Jednostavno pametno vrtlarenje s Robolinho® W

U 3 koraka do perfektnog vrta

Pametno vrtlarenje | Jednostavno vrtlarenje uz AL-KO Robolinho

1. Preuzmite aplikaciju AL-KO inTOUCH Smart Garden i pokrenite asistenta za povezivanje

2. Personalizirajte Robolinho®

3. Unesite WLAN podatke - veza s kućnim WLAN-om i AL-KO Smart Cloud-om sada je uspostavljena. I krenimo!

Jednostavno upravljanje robotskom kosilicom Robolinho® pomoću aplikacije AL-KO inTOUCH Smart Garden i Smart Cloud-a

Pregled najvažnijih značajki


AL-KO Pametno vrtlarenje | Konfiguriranje i upravljanje

Konfiguriranje & Upravljanje

Jednostavno upravljajte robotskom kosilicom uređajem Robolinho® W s bilo kojeg mjesta pomoću aplikacije i prikladno konfigurirajte vrijeme košnje, senzor za kišu, ekološki način rada, početne točke i još mnogo toga.

AL-KO Pametno vrtlarenje | Glasovno upravljanje

Glasovno upravljanje*

Upravljajte svojom robotskom kosilicom Robolinho® "bez ruku" koristeći njegov "nadimak", dodajte ga u grupe i rutine, ispitajte njegov status i, na primjer, prikladno konfigurirajte vrijeme košnje glasovnom naredbom.

Vašom robotskom kosilicom Robolinho® W također se može upravljati putem IFTTT-a s Google asistentom pomoću glasovnih naredbi.

* Potrebna veza s AL-KO Smart Cloud-om

AL-KO Pametno vrtlarenje | Povezivanje s pametnim uređajima

Povezivanje*

Zahvaljujući usluzi AL-KO IFTTT (IFTTT je kratica za AKO JE OVO ONDA TO) svoju robotsku kosilicu Robolinho® W možete jednostavno povezati, automatizirati i upravljati s drugim uređajima i uslugama.

* Potrebna veza s AL-KO Smart Cloud-om

Saznajte više o IFTTT >

AL-KO Pametno vrtlarenje | Dodijeli nadimak robotskoj kosilici

Dodajte nadimak

Dodajte robotsku kosilicu Robolinho® W u aplikaciju i dajte joj nadimak, npr. "Ovca Strižić".

AL-KO Pametno vrtlarenje| Aplikacija AL-KO inTOUCH Pametni vrt

Uvijek informirani

Robolinho® W izvještava o svom statusu u aplikaciji AL-KO inTOUCH Smart garden i pruža izravnu pomoć ako je potrebna intervencija - po želji i putem push poruke.

* Potrebna veza s AL-KO Smart Cloud-om

AL-KO Pametno vrtlarenje | Roštilj

"Dijeljenje" Robolinha®*


Na primjer na odmoru ili radi održavanja vašu robotsku kosilicu Robolinho® W možete "podijeliti" s obitelji, susjedima ili vašim trgovcem, tj. odobriti virtualni pristup uređaju.


* Potrebna veza s AL-KO Smart Cloud-om

AL-KO Pametno vrtlarenje | Servis i popravci

Pametniji servis & popravci*

Izvješća o pogreškama robotske kosilice Robolinho® W mogu se poslati trgovcu putem aplikacije kako bi se dobila "daljinska" podrška (usporediva s očitavanjem memorije pogrešaka u automobilu).

* Potrebna veza s AL-KO Smart Cloud-om

AL-KO Pametno vrtlarenje | Ažuriranja

Ažuriranja: uvijek s najnovijim značajkama*

Redovito ažurirajte svoju robotsku kosilicu Robolinho® W s našim ažuriranjima softvera i iskoristite nove i poboljšane značajke.

* Potrebna veza s AL-KO Smart Cloud-om

AL-KO Pametno vrtlarenje | Sigurnost

Sa sigurnošću u budućnost

Na jedno se možete osloniti: prijenos podataka između robotske kosilice Robolinho® W, aplikacije AL-KO inTOUCH Smart Garden i AL-KO Smart Cloud-a apsolutno je siguran i odvija se u skladu s najvišim zakonskim standardima zaštite podataka. Svi su podaci šifrirani, a podaci u oblaku hostirani su u Europi. Nijedan od AL-KO vrtnih alata nema kameru ili mikrofon - vaš dom ostaje siguran i zaštićen.

Aplikacija AL-KO inTouch Smart Garden

obavezna za svakog vlasnika vrta


 Upravljajte robotskom kosilicom Robolinho® putem pametnog telefona Upravljajte robotskom kosilicom Robolinho® putem pametnog telefona
Upravljajte robotskom kosilicom Robolinho® putem pametnog sata Upravljajte robotskom kosilicom Robolinho® putem pametnog sata
Upravljajte robotskom kosilicom Robolinho® putem tableta Upravljajte robotskom kosilicom Robolinho® putem tableta

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.