solo® by AL-KO 36 V akumulatorski višenamenski alat MT 42.2 uključujući bateriju, punjač i dodatke

Broj. art.:: 127682 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • MT42.2 multitool osnovni uređaj (set)
  • Uključuje nastavak lančane pile CSA 4220.2 s zakretnom reznom glavom
  • Uključuje nastavak za škare za živicu HTA 4245.2 s okretnom glavom za rezanje
  • Uključuje bateriju B 200 Li 36V (40 V max.) 5 Ah
  • Uključujući punjač C 130 Li

solo® by AL-KO 36 V akumulatorski višenamjenski alat MT 42.2 - varijabilni višenamjenski alat u setu s baterijom, škarama i lančanom pilom

Ovisno o odabranom dodatku, akumulatorski višenamjenski alat MT 42.2 služi kao škare za visoke živice ili kao lančana pila. Vaš je koristan pomoćnik koji štedi energiju za najvažnije poslove u vašem vrtu kod kuće. Zahvaljujući sustavu brze izmjene, pričvršćivanje dodataka je dječja igra - a čak i vrtlari hobi bez tehničke finoće mogu to učiniti bez napora.

Sve u - svjetlo i bez emisija

Set, s priloženim nastavcima kao što su lanöana pila i škare za živicu, ima širok raspon za mnoge poslove u vrtu. lanöana pila i škare za živicu mogu se podesiti samo jednim pritiskom na gumb. Ovdje je zajamčena višestruka upotreba. Prilikom vođenja uređaja ne smeta niti sajla, niti je potrebno vući teret benzinskog motora i spremnika – značajno olakšanje, osobito pri radu iznad glave. Velika radna površina također je ovdje prednost – raspon se može produ#iti za 80 cm s produžetkom MTA 42.2 (dostupan zasebno). Prebacite se s eco na power način rada zahvaljujući dvostupanjskoj kontroli brzine.

1x baterija (36 V / 5,0 Ah) i punjač su uključeni. Uključeni su i opisani prilozi.

Napajan Li-ion baterijom od 36 V (5 Ah) iz obitelji AL-KO 36 V, osnovni uređaj čini osnovu za učinkovito rezanje, košnju i šišanje bez emisija i buke. Baterija je prikladna za sve uređaje iz AL-KO 36 V obitelji.

Kupite akumulatorski višenamjenski alat solo® by AL-KO MT 42.2 i alternative

Kupite ovaj akumulatorski višenamenski alat MT 42.2 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite višenamenski alat s konvencionalnim motorom s unutarnjim izgaranjem, preporučamo benzinski multitool MT 130 (br. artikla 127634).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127682
EAN 4003718064544
Neto težina u kg 2.2 KG
Promjer niti (mm) 2 MM
Napinjanje lanca bez alata
Maks. Električni naboj, Ah 5
Podešavanje kuta Da
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Brojutora za baterije 1 ST

Cutting System

Duljina niti (cm) 450 CM
Maksimalna brzina lanca 14
Duljina rezanja u mm 450 MM
duljina mača u cm 25 CM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (3.61MB)
Preuzmi (12.45MB)
Preuzmi (4.16MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.