Aku kosilica AL-KO Moweo 42.5 Li

Broj. art.:: 119705 Uskoro raspoloživo
14% štedite 3.499,90 kn
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Stabilno kućište od čeličnog lima za dugačak životni vijek
  • Optimalne karakteristike za košnju i skupljanje zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta
  • Lagani rad zbog ergonomskog rukohvata i kotača s kugličnim ležajevima
  • Velika prihvatna košara s integriranim prikazom punjenja

Bežični snagatori s inovativnom litij-ionskom tehnologijom: to su Moweo akumulatorske kosilice tvrtke AL-KO iz serije akumulatora EnergyFlex.


AL-KO Moweo 42.5 Li

Kompaktni model marke AL-KO impresionira svojim robusnim kućištem od čeličnog lima. Tehnika za AL-KO Moweo 42.5 Li razvijena je u Njemačkoj, a proizvodi se u Austriji. Zahvaljujući inovativnim komponentama kao što je litij-ionski akumulator s prikazom punjenja AL-KO Moweo 42.5 Li dugoročni je partner za vaš vrt.


Tehnički detalji za AL-KO Moweo 42.5 Li

Sigurno pokretanje zahvaljujući nasadnom ključu. Litij-ionski akumulator od 40 V osigurava učinkovit rad na travnatim površinama do 400 m². Zahvaljujući litij-ionskim ćelijama ovaj je akumulator izuzetno dugovječan i ne prazni se sam. Zbog integriranog LED prikaza jednostavno možete očitati kad ga treba napuniti. Akumulator će se napuniti za cca. 1,5 sat. Robusno 7-struko podešavanje pojedinačnih kotača kod kojeg se visina rezanja može podesiti između 25 i 75 mm. Velika prihvatna košara s prikazom punjenja ima volumen od 60 l i zahvaljujući aerodinamičnom obliku kućišta učinkovito se puni. Ergonomski rukohvat i kotači s kugličnim ležajevima omogućavaju vam košnju bez umaranja.
Akumulator je prikladan za sve uređaje iz serije EnergyFlex. Više o tome saznajte ovdje.


Gdje mogu kupiti AL-KO Moweo 42.5 Li i alternative

AL-KO Moweo 42.5 Li kupite sada preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealni partner za male vrtove. Ako želite akumulatorsku kosilicu s radnom širinom od 46 cm, preporučamo vam AL-KO Moweo 46.5 Li.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

Tehnički podatci

Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Skupljanje DA
Vrsta pogona Akumulator
Promjer kotača prednji, mm 180
Kotači s kugličnim ležajevima DA
materijal prihvatne košare Plastika
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90
Kućište, materijal čelik
Prihvatna košara, l 65
Za površine do qm 400
s prihvatnom košarom DA
Promjer kotača straga, mm 205
Marka AL-KO
Radna širina, cm 42
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Preuzmi 3 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.