Aku Multitool AL-KO MT 40 “SET“

Broj. art.:: 113826 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Komplet uklj. lančane pile, škare za živicu, punjač i akumulator (4 Ah)
  • Lagani rad zahvaljujući maloj težini i remenu za nošenje (opcionalno)
  • Tiho i bez ispušnih plinova – bez ometajućeg kabela zahvaljujući radu s akumulatorom
  • Višenamjenski Multitool MT 40 “SET“ za održavanje stabala i živice

 

Rezanje grana i šišanje živice s 1 uređajem. AL-KO 36 V Multitool praktičan je i svestran pomoćnik za njegu domaćeg vrta.

 

 

AL-KO Multitool MT 40 – izmjenjivi univerzalni uređaj iz serije AL-KO 36 V

 

Akumulatorski set Multitool AL-KO 36 V ovisno o odabranom priključku može se koristiti kao škare za živicu ili pila za grane.
Lagan, praktičan i s individualno podesivim dodatnim ručkama odnosno remenom za nošenje na nekim priključcima, ovaj će vam osnovni uređaj poslužiti kao koristan, ekonomičan pomoćnik za najvažnije radove u domaćem vrtu. Zahvaljujući sustavu za brzu zamjenu priključci se stavljaju kao od šale – pa će to uspjeti i hobi vrtlarima bez tehničke stručnosti.
Multitool MT 40 “SET” energiju dobiva od akumulatora AL-KO 36 V, može se fleksibilno i mobilno koristiti bez kabela, a radi bez emisija, s malo buke i vibracija. Vaša novčana prednost: akumulator možete koristiti za sve uređaje iz serije 36 V.

 

Tehnički podaci za AL-KO Multitool MT 40 “SET”

 

MT 40 “SET” je osnovni uređaj za priključne uređaje: škare za živicu HTA 4045 i priključnu pilu za grane CSA 4020. Da bi se postigla optimalna radna visina, priključci HTA i CSA imaju i produžetak cijevi dužine 70 cm.
Vaš osnovni uređaj s malom osnovnom težinom od samo 1 kg, remenjem za nošenje priključaka HTA i CSA, uskom izvedbom i neovisnim akumulatorskim načinom rada omogućava rad s dobrim položajem tijela. Pri upravljanju uređajem neće vas ometati kabel, niti ćete morati tegliti teret benzinskog motora sa spremnikom – to je jasno olakšanje upravo kad radite iznad glave. Od velike je prednosti i veliko radno područje – s produžetkom do radne visine od 4 m.
Osnovni uređaj koji napaja litij-ionski akumulator iz serije AL-KO 36 V predstavlja temelj učinkovitog rezanja, košnje i šišanja bez emisija i buke. Akumulator od 4 Ah. Uz maks. 30 do 75 minuta rada, ovisno o priključku, mogu se savladati ciljani poslovi rezanja i šišanja. Zahvaljujući litij-ionskim ćelijama akumulator je dugovječan, ne zahtijeva puno održavanja i nema samopražnjenja/memorijskog efekta, pa će ga lako napuniti i tehnički laici.

 

Gdje mogu kupiti AL-KO 36 V Multitool MT 40”SET” i alternative

 

AL-KO Multitool MT 40 “SET” možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Kao priključni uređaji dostupni su još: priključni trimer GTA 4030 (br. art. 113614) i kosa (glava trimera/rezni nož) BCA 4030 (br. art. 113615).

 

Naše prednosti za vas

 

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113826
EAN 4003718061222
Neto težina u kg 1 KG
Bruto težina u kg 2.4 KG
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (2.43MB)
Preuzmi (3.23MB)
Preuzmi (2.9MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.