Aku prskalica AL-KO PS 2035 18 V "Set"

Broj. art.:: 113820
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj. Akumulator (2,5 Ah) i punjač </b>Radite bez kabela i neovisno zahvaljujući litij-ionskom akumulatoru od 20 V
  • Za uklanjanje korova i prskanje voćaka i ukrasnih biljaka
  • Automatsko stvaranje tlaka uz ravnomjerno prskanje
  • Cijev za prskanje s glavom od mesinga i mogućnošću podešavanja dužine
  • Tih rad uz malu težinu
  • Radi do 60 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator i punjač <b>jesu</b> u opsegu isporuke)

Naša akumulatorska prskalica - vrlo prikladna za njegu i zaštitu biljaka u domaćim vrtovima


Tlačna prskalica iz serije 18 V

Razna područja primjene: suzbijanje korova i nametnika u vrtu, voćarstvu i povrtlarstvu, suzbijanje gamadi i gnojenje.


Tehnički detalji za akumulatorsku prskalicu za biljke PS 2035

S litij-ionskim akumulatorom od 20 V / 2,5 Ah moći ćete raditi cca. 60 minuta (akumulator i punjač jesu sadržani u opsegu isporuke). Uz spremnik volumena cca. 3,5 l i radni tlak od 3,5 bara ova prskalica će bez problema raditi u dužim intervalima i postići će dobar domet. Udoban rad omogućuju mala težina od 2,3 kg (uklj. akumulator) i vrlo tihi rad. U opsegu isporuke su mjerna posuda i remen za nošenje.


Gdje mogu kupiti AL-KO akumulatorsku prskalicu za biljke

Akumulatorsku prskalicu PS 2035 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO prodavača. To je idealan partner za učinkovitu njegu biljaka


S drugim uređajima iz serije 18 V akumulator ovog uređaja možete koristiti i za druge radove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113820
EAN 4003718061161
Neto težina u kg 2 KG
Bruto težina u kg 2.3 KG
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Vrijeme punjenja 2.5Ah u min 50 MIN

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (911.64KB)
Preuzmi (1.09MB)
Preuzmi (6.01MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.