Akum. Rider solo® by AL-KO R 85.1 PREMIUM pro

Broj. art.:: 127617 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Bezstupanjski električni vozni pogon
  • Veliki Li-Ionski akumulator za održivi pogon
  • Obostrano košenje rubova
  • Povećana udobnost tihom košnjom
  • Naknadno reguliranje broja okretaja noža kod otežanih uvjeta
  • Jednostavno pražnjenje prihvatne košare pomoću teleskopske ručke, prikaz razine napunjenosti s akustičnim signalnim zvukom
  • Tempomat i LED svjetla

 

Okretnost, dugovječnost i održivost: To obećava sjedeća kosilica R 85.1 tvrtke AL-KO. Idealan partner za srednje velike ili zavojite vrtove s moćnim akumulatorskim pogonom.

 

 

Sjedeća kosilica Rider R 85.1

 

Sitna ali dinamitna a u isto vrijeme i okretna. Rider R 85.1 je univerzalno oružje protiv visoke trave u srednje velikim ili krivudavim vrtovima. Veliku razinu komfora pruža vam udobno sjedalo u kombinaciji s upravljačem i jednostavnim korištenjem upravljačkih elemenata. Rider R 85.1 ispunjava sve želje korisnika a posebno u pogledu održivosti. Košnja sa smanjenim emisijama bez ispušnih plinova.

 

Tehnički detalji za Rider R 85.1

 

Radnom širinom od 81 cm i radijusom košnje od samo 50 cm, kosilica Rider R 85.1 savršena je za krivudave vrtove s uskim prolazima. Sjedeću kosilicu pokreće Li-Ion akumulator od 72 V / 31 Ah pomoću kojeg postiže brzinu od 6,5 km/h unaprijed i 5,0 km/h unatrag. Visina košnje može se centralno podešavati u 10 visina od 2,5 cm do 13 cm. Hidrostatski pogon s nožnom papučicom. Velika prihvatna košara lako se prazni pomoću teleskopske ručice i oglašava se akustičnim signalom kad je puna. Stražnja osovina od lijevanog željeza osigurava posebno dug vijek trajanja. Užitak u košnji zaokružuje se košnjom zu same robove s obje strane.

 

Gdje mogu kupiti sjedeću kosilicu Rider R 85.1

 

Sjedeću kosilicu R 85.1 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Zahvaljujući premium usluzi dostave, uređaj će biti isporučen spreman za upotrebu.

 

Naše prednosti za vas

 

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > nastavite čitati

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127617
EAN 4003718061871
Neto težina u kg 173 KG
Duljina u cm bez pakiranja 200 CM
Visina bez ambalaže u cm 104 CM
Širina u cm bez pakiranja 84.8 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 97
Proizvodna linija PREMIUM pro
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Kapacitet baterije Ah 31
Vrijeme punjenja 720 MIN
Vrijeme rada u min. 150 MIN
Napon baterije V 72 V

Mowing System

Radna širina, cm 81 CM
Podesiva visina rezanja centralno, 10 položaja
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE

Working area

Za površine do qm 6000 QM
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 190 L
Materijal koša Platno

Traction System

Promjer stražnjeg kotača, " 13x5.0-6
Promjer prednjeg kotača, " 11X4.0-5

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (33.85MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (124.83KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.