Akumulatorske škare za travu i grmlje AL-KO GS 7,2 Li

Broj. art.:: 113371 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Oštro rješenje za grmlje, travu, živice i ukrasno obrezivanje.Lagane, praktične, jake
  • Bez memorijskog efekta - punjenje je uvijek moguće zahvaljujući litij-ionskoj tehnologiji
  • Jednostavna i brza zamjena noža
  • Slabo samopražnjenje i dugačak životni vijek
  • S praktičnim skupljačem trave

The cutting-edge solution for shrubs, lawns, hedges and ornamental cuts

This lightweight but powerful battery-operated device gives the operator total freedom by removing the restriction of a mains electric cable and preventing the need to buy and store petrol. The quick-change blade system enables the user to swap blades in seconds and the padlock fitting helps to prevent the trimmer from being started inadvertently. The Li-Ion 7.2V / 2 Ah battery has an operating time of up to 50 minutes and can be recharged at any time without having an effect on the battery memory.

Tehnički podatci

Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 79
Podesiva ručka, opcionalno DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 78
K vrijednost (m/s^2) 1
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 75
Vibracije ahw, m/s^2 2.5
duljina mača u cm 16
Marka AL-KO
Radna širina, cm 8
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.