Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 36 V "Set"

Broj. art.:: 113827
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Uključeni punjač i akumulator (5 Ah)
  • Rad bez kabelova i neovisno
  • Lagani uređaj za rad bez umora
  • S velikom brzinom zraka za snažan rad
  • Okretni regulator za optimalno doziranje zračne struje
  • Trajanje rada do 40 minuta po punjenju akumulatora

 

Pomoću našeg akumulatorskog puhača lišća uklanjate suho lišće s ravne površine.

Akumulatorski pujač lišća AL-KO LB 4060

 

Puhač lišća AL-KO LB 4060 s moćnim 40 V litij-ionskim akumulatorom omogućuje rad bez kabela i napora. Jako lagani uređaj po težini i za rukovanje za fleksibilan rad bez kabela za struju, bez benzina i time ispušnih plinova. Priključci za jednostavno demontiranje omogućuje skladištenje na malom prostoru.

 

Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060

 

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 s brzinom zraka od 115 do 250 km/h i ima volumni protok od 330 m³/h. Bezstepenska regulacija brzine zraka preko okretnog regulatora omogućuje optimalno prilagođavanje vašim potrebama u radu. Težina od samo 3,6 kg (uklj. akumulator) omogućuje rad bez napora. 36 V akumulator omogućuje trajanje rada od 30 do 40 minuta. Uključena dva nastavka za cijevi za fleksibilnost u primjeni.

 

Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 i alternative

 

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4060 možete kupiti preko naše internetske stranice ii kod specijaliziranog prodavača. Idealan partner za vrtni užitak bez kabelova
Potražite dodatne uređaje za vaš vrt iz naše EneryFlex obitelji koji rade s istim akumulatorom. Jednostavno akumulator u sljedeći uređaj umetnuti i radite dalje.

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113827
EAN 4003718061239
Neto težina u kg 1.7 KG
Bruto težina u kg 3.6 KG
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 250 KMH
Volumen zraka pri puhanju m3/h 330 MQH
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Nastavak cijevi Nastavci
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 30 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 40 MIN

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (2.7MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.