Akumulatorski puhač lišća solo® by AL-KO LB 4250 solo® by AL-KO 36 V "Set"

Broj. art.:: 127591
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Uključeni punjač, akumulator (4 Ah) i pojas za akumulator BB 40</b>Rad bez kablova, neovisno o struji ili benzinu
  • Mala težina i ergonomski oblikovana ručka za rad bez umora
  • Tipka za Power Mode za npr. mokro lišće
  • Montaža bez alata za brzo korištenje
  • Udobnost zahvaljujući pojasu za akumulator

Pomoću našeg akumulatorskog puhača lišća uklanjate jednostavno lišće s ravne površine, kao parkiralište ili put.


Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 solo® by AL-KO 36 V

Puhač lišća AL-KO LB 4250 s moćnim 40 V litij-ionskim akumulatorom omogućuje rad bez kabela i napora. Mobilan uređaj za fleksibilan rad bez kabela za struju, bez benzina i time ispušnih plinova. 50 cm priključna cijev za jednostavno demontiranje omogućuje skladištenje na malom prostoru.


Tehnički detalji za akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 s brzinom zraka do 250 km/h i ima volumni protok od 870 m³/h. Težina od samo 2,2 kg (bez akumulatora) omogućuje lagani rad bez napora. 40 V akumulator omogućuje trajanje rada od 30 do 40 minuta. Motor bez četkica opremljen s tipkom za Power Mode prikladan i za mokro lišće.


Gdje mogu kupiti akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 i alternative

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 4250 možete kupiti preko naše internet stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Idealan partner za vrtni užitak bez kablova ili napora.
Želite uređaj s manjim akumulatorom? Onda preporučujemo akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 2060 s 20V akumulatorom.


Tehnički podatci

Akumulatorska obitelj AL-KO Power 36V
Neto težina u kg 2.2 KG
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 250 KMH
Dimenzija duljina kartona cm 48 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 101
Proizvodna linija Premium
Marka solo® by AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (921.96KB)
Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (4.24MB)
Preuzmi (1.38MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (114.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.