Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2025

Broj. art.:: 113535
NoStockAndUnderStockNotAloowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan i povoljan kvalitetni model za početnike iz akumulatorske serije EasyFlex
  • Jednostavno rukovanje bez kablova i emisija
  • Jedva čujno šišanje u svako doba dana
  • Litij-ionski akumulator od 20 V: kratko punjenje, dug životni vijek (akumulator i punjač <b>nisu</b> sadržani u opsegu isporuke)
  • Precizno rezanje zahvaljujući mogućnosti zakretanja glave trimera

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.


Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2025 – lagana njega travnjaka za početnike

AL-KO GT 2025 Li-Ion iz akumulatorske serije EasyFlex impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj praktični akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i izuzetno tiho. Mala težina, praktično rukovanje i podesiva dodatnu dršku i fleksibilna rezna glava olakšavaju precizno šišanje u svim položajima i u svakom kutu vašeg vrta.


Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 2025 Li-Ion

Uz samo 2,4 kg s akumulatorom i ergonomski podesivu dodatnu dršku AL-KO GT 2025 Li-Ion je izuzetno mobilni pomoćnik kojim će svaki vlasnik vrta lako rukovati. Fleksibilna, zakretna rezna glava radne širine od 25 cm sa štitnikom za biljke osigurava precizno šišanje uz rubove travnjaka, pod grmovima i uza zidove. Dugovječni i jaki litij-ionski akumulator od 20 V napunit će se za cca. 50 minuta. Tijekom šišanja optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu trimera pritisnete o tlo. A visinski podesiva aluminijska teleskopska cijev može se individualno prilagoditi svakoj tjelesnoj visini.
Vaša sloboda: ovaj kompaktni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za početnike. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogobrojni vrtni uređaji: GT 2025 je dio serije vrtnih uređaja EasyFlex. Stoga se isporučuje bez akumulatora i punjača. Ako posjedujete i druge Easy Flex uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u GT 2025.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti AL-KO GT 2025 i alternative

AL-KO GT 2025 Li-Ion možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lagani i praktični akumulatorski trimer. Opcionalno dostupno: komplet za početnike GT 2025 (br. art. 113633) uklj. akumulator! Ako trebate akumulatorski trimer za veće površine ili otežane uvjete uporabe, preporučamo vam uređaje AL-KO GT 4030 i GT 3235.


Vaše prednosti

Preciznost do samog ruba

Preciznost do samog ruba

Zahvaljujući štitniku za biljke i radnom kolu i ispod grmova ili uza zidove možete kositi vrlo precizno i mirno bez nanošenja štete.

Tehnički podatci

Marka 001
Radna širina s niti u cm 25 CM
Proizvodna linija EASY
Visina u cm bez pakiranja 115 CM
Podešavanje niti Automatika na dodir
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 30 MIN
Zamjenski kolut DA
Vibracije ahw, m/s^2 2.5
Podesiv štap ne
Akumulatorska obitelj AL-KO 18V
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 94
Rezna glava rotirajuća DA
Duljina u cm bez pakiranja 35 CM
Teleskopski DA
Kompatibilni akumulatori 113559, 113698
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Širina u cm bez pakiranja 32 CM
K vrijednost (m/s^2) 2.5
Neto težina u kg 2.1 KG
Vrsta pogona Baterija
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 73
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.