Akumulatorski uređaj za čiščenje Fuga AL-KO MB 2010 18 V "Set"

Broj. art.:: 113819
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uključuje akumulator (2,5 Ah) i punjač </b><Radite bez kabela i neovisno zahvaljujući litij-ionskom akumulatoru od 20 V
  • Mala težina i dobar balans
  • Za čišćenje kamenja za popločavanje, popločenih putova i drvenih terasa
  • Uključen teleskopski štap i 5-struku mogućnost podešavanja nagiba
  • Uklj. čeličnu i najlonsku četku
  • Radi do 40 minuta s jednim punjenjem akumulatora (akumulator 2,5 Ah i punjač <b>jesu</b> u opsegu isporuke)

Našim ćete akumulatorskim uređajem za čišćenje fuga ukloniti ostatke biljaka i korov iz teško dostupnih rupa


Akumulatorski uređaj za čišćenje fuga MB 2010 iz serije 18 V

Akumulatorski uređaj za čišćenje fuga s jakim litij-ionskim akumulatorom od 20 V vašu će terasu, put ili pločnik tiho i bez emisija očistiti od neželjenog korova osobito u pukotinama. Ovaj perolaki i praktični uređaj omogućava fleksibilan rad bez napornih strujnih kabela i benzina, a time i bez ispušnih plinova.


Tehnički detalji za akumulatorski uređaj za čišćenje fuga MB 2010

Sa svojim litij-ionskim akumulatorom od 20 V 2,5 ili 5 Ah može ćete raditi cca. 40 (50) minuta (akumulator i punjač jesu sadržani u opsegu isporuke). Čelična ili najlonska četka ima promjer od 10 cm. Teleskopski štap može se individualno prilagoditi vašoj visini. I drška se može višestruko namjestiti. S težinom od 1,8 kg uklj. akumulator ovaj je uređaj izuzetno lagan i dobro izbalansiran.


Gdje mogu kupiti AL-KO uređaj za čišćenje fuga MB 2010 i alternative

Akumulatorski uređaj za čišćenje fuga MB 2010 možete kupiti izravno preko naše internetskej stranice ili kod našeg specijaliziranog prodavača. To je idealan partner za učinkovito čišćenje


S drugim uređajima iz serije 18 V akumulator ovog uređaja možete koristiti i za druge radove u vrtu. Akumulator jednostavno stavite u odgovarajući uređaj i nastavite raditi.


Naše prednosti za vas

Naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator ovog uređaja. Datum kupovine: od 01.06.2017.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113819
EAN 4003718061154
Neto težina u kg 1.4 KG
Bruto težina u kg 1.7 KG
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Vrijeme punjenja 2.5Ah u min 50 MIN
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 100 MIN

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (911.64KB)
Preuzmi (1.09MB)
Preuzmi (3.66MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.