AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorska puhalica za lišće LB 1860

Broj. art.:: 113922 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Indikator razine baterije u ručki
  • Snažan puhač lišća s aksijalnim ventilatorom
  • Udobna ručka mekana na dodir za ugodan rad
  • S dodatnom funkcijskom tipkom za način rada
  • Radite samostalno i bez kabela
  • 450m3/h volumen zraka

Često se kupuje zajedno sa ...

Ukupan iznos

376,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska puhalica za lišće LB 1860

Akumulatorski puhač lišća LB 1860 nudi vam bežični, bez napora i ekološki užitak u vrtlarstvu. Lagan i praktičan uređaj omogućuje fleksibilan rad bez muke strujnog kabela, bez benzina, a time i bez ispušnih plinova. Uz dodatnu funkciju pojačanja za veću snagu, možete bez napora ukloniti suho lišće s ravnih površina.

Tehnički detalji AL-KO akumulatorske puhalice za lišće LB 1860

Akumulatorski puhač lišća AL-KO LB 1860 radi pri brzinama zraka do 165 km/h. Možete birati između ekološkog načina rada za štednju baterije i načina napajanja za dodatnu snagu. Puhalo za lišće nudi vam visoku razinu jednostavnosti za korištenje, između ostalog zahvaljujući svojoj udobnoj ručki mekanoj na dodir i praktičnom ovjesu na stražnjoj strani. Uz težinu od samo 1,8 kg (s baterijom), rad bez umora je zajamčen. Snažni aksijalni ventilator bilježi volumni protok od 450 m³/h.

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje. Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja. Baterija i punjač nisu uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskom obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO akumulatorsku puhalicu lišća LB 1860 i alternative

Akumulatorsku puhalicu lišća AL-KO LB 1860 možete kupiti izravno u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Idealan je partner za lagani kao pero i zgodan vrtlarski užitak. Ako želite uređaj koji uključuje bateriju i punjač, ​​u potpunosti ste opremljeni kompletnim setom (br. art. 113941).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113922
EAN 4003718062465
Neto težina u kg 1.8 KG
Duljina u cm bez pakiranja 91 CM
Visina bez ambalaže u cm 26 CM
Širina u cm bez pakiranja 15 CM
Može usisati lišće? NE
Brzina zraka pri puhanju 162 M/S
Volumen zraka pri puhanju m3/h 450 MQH
Nastavak cijevi Nastavci
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Vrijeme punjenja 2.5Ah u min 60 MIN
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 95 MIN
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 17 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 27 MIN

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (6.17MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (105.7KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.