AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska teleskopska lančana pila CSA 1820 sa baterijom i punjačem

Broj. art.:: 113965 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija 2,5 Ah i punjač su uključeni)
  • 9 razina (125 stupnjeva) podesiv kuta rezanja
  • Štedi prostor kod skladištenja zahvaljujući djeljivoj osovini
  • Originalna mač i lanac Oregon
  • Teleskopska ručka za individualno podešavanje radne visine
  • Praktičan prikaz napunjenosti baterije u ručki

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska teleskopska lančana pila CSA 1820

S akumulatorskom teleskopskom lančanom pilom CSA 1820 rezanje i podrezivanje stabala je jednostavno. Zahvaljujući 9-strukom podešavanju kuta i teleskopskoj osovinom, možete ući i na teško dostupna mjesta i uvijek postići precizan, čist rez. A zahvaljujući radu na baterije, postoji veliki radijus djelovanja s visokim stupnjem slobode kretanja bez brige o dosadnim kabelom. To vam omogućuje rad bez umora, prijatan za tijelo i siguran - čak i iznad glave.

Osim toga, baterija vam omogućuje tiho korištenje bez emisija i malo održavanja u bilo koje doba dana.

Tehnički podaci AL-KO akumulatorske škare CSA 1820

Uz duljinu rezanja od 20 cm, robusni Oregon mač osigurava brz napredak u radu i istovremeno dobro rukovanje. Brzina lanca je 3,7 m/s. Indikator baterije u ručki i prozorčić za pregled spremnika ulja vas dobro informiraju. Akumulatorska teleskopska lančana pila CSA 1820 znatno je lakša od usporedivog benzinskog motora, tako da CSA 1820 s ukupnom težinom od samo 3,5 kg uključujući bateriju omogućuje rad iznad glave koji štedi energiju.

z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju , imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija (2,5 Ah) i punjač su uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskom obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113965
EAN 4003718062984
Neto težina u kg 3.2 KG
Teleskopski DA
Visina bez ambalaže u cm 12 CM
Širina u cm bez pakiranja 21 CM
Duljina u cm bez pakiranja 237 CM
Podešavanje kuta Da
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.

Cutting System

duljina mača u cm 20 CM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.18MB)
Preuzmi (1.04MB)
Preuzmi (7.33MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (159.47KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.