AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorske teleskopske škare za živicu HTA 1845 sa bateriom i punjačem

Broj. art.:: 113964 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija 2,4 Ah i punjač su uključeni)
  • 10 razina (135 stupnjeva) podešavanje kuta rezne glave
  • Jednostavno skladištiti zahvaljujući djeljivoj osovini
  • Ručka podesiva po visini za individualno podešavanje radne visine
  • Praktičan prikaz napunjenosti baterije u ručki
  • Dužina rezanja 450 mm

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE Akumulatorske teleskopske škare za živicu HTA 1845

Podrezivanje živice jednostavno je s akumulatorskom teleskopskopskom škare za živicu AL-KO HTA 1845 s dijamantno brušenom oštricom. Visokokvalitetni sigurnosni nož od 45 cm osigurava brz i precizan rez. Fleksibilan u upotrebi zahvaljujući oštrici za rezanje koja se može podesiti (10 koraka) i teleskopskoj osovini. To vam omogućuje da dođete do teško dostupnih mjesta na vrhu živice i osigurate svestrano precizan rez. Vrlo lagane i neovisane od mreže Akumulatorske teleskopske škare za živicu nude vam udoban radijus djelovanja bez zapetljanja kabela i eliminira rizik od slučajnog presijecanja električnog kabela. Škare za živicu mogu se pohraniti na način koji štedi prostor zahvaljujući djeljivoj osovini.

Tehnički podaci AL-KO akumulatorske teleskopske škare za živicu HTA 1845

Proturotirajući sigurnosni nož ima duljinu rezanja od 45 cm i debljinu rezanja od 15 mm i osigurava čist rez bez iskošenja ili zapinjanja. Brzo ćete napredovati i uskoro ćete moći uživati ​​u uspjehu svog rada. Akumulatorsketeleskopske škare za živicu HTA 1845 imaju samo 3,45 kg uključujući bateriju i znatno su lakši od mnogih benzinskih škara za živicu. Uređaj s dobrom raspodjelom težine i ergonomskim ručkama omogućuje savršeno uravnoteženo vođenje uređaja i posebno neumorni rad na visokoj živici - čak i kod rada nad glavom!

Uz AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE , imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija(2,5 Ah) i punjač su uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden akumulatorskoj obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113964
EAN 4003718062977
Neto težina u kg 3.1 KG
Teleskopski DA
Visina bez ambalaže u cm 87 CM
Širina u cm bez pakiranja 24 CM
Duljina u cm bez pakiranja 247 CM
Podešavanje kuta Da
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Brojutora za baterije 1 ST

Cutting System

Duljina rezanja u mm 450 MM

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.18MB)
Preuzmi (1.04MB)
Preuzmi (7.45MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (141.47KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.