AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE brzi punjač FC100 Li

Broj. art.:: 113899
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brzi punjač za sve AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatore
  • Pogodno za akumulatore od 2,5 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
  • Struja punjenja 6 A. 50/60 Hz
  • S LED prikazom statusa napunjenosti
  • Vodič za akumulatore za glatko stavljanje na punjać

Jedan za sve - punite s AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE brzim punjačem FC100 Li

S malom težinom od 630 g, savršenim vodičem za stavljanje bateriju i integriranim LED prikazom statusa napunjenosti, punjenje je vrlo jednostavno. Bilo 2,5 / 4 / 5 / 6 Ah. Vrijeme punjenja je tada između 36 i 62 minuta. Uređaj prikladan za sve 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatore.

Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO brzi punjač FC100 Li i alternative

Punjač akumulatora AL-KO C50 Li možete kupiti kod nas u našoj online trgovini ili u specijaliziranoj trgovini.

Tehnički podatci

Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Brojutora za baterije 1 ST
Neto težina u kg 0.65 KG
Bruto težina u kg 0.9 KG
Duljina u cm bez pakiranja 15 CM
Širina u cm bez pakiranja 11 CM
Visina bez ambalaže u cm 8 CM
Kompatibilni akumulatori 113893, 113894, 113895, 113896
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (1.04MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (156.17KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.