AL-KO daska za snijeg s montažnim okvirom

Broj. art.:: 119600 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Daska za snijeg s montažnim okvirom za AL-KO traktorske kosilice
  • Lagano podešavanje u 5 položaja (2 x lijevo, sredina, 2 x desno)
  • Preklopna daska s oprugom
  • Rub za čišćenje s gumenom letvicom za zaštitu površina
  • Radna širina 125 cm

Traktorske kosilice i sjedeće kosilice možete izvrsno koristiti zimi za čišćenje snijega. Jednostavno proširite svoj uređaj AL-KO daskom za snijeg s montažnim okvirom.


Daska za snijeg za traktorske kosilice

AL-KO daska za snijeg prikladna je za AL-KO traktore. Daska za snijeg brzo se montira i sa svojom je radnom širinom od 125 cm važan pomagač u zimskim mjesecima. Posebno jaka: naša daska za snijeg je preklopna daska s oprugom koja se, nakon što naiđe, na prepreku opet vraća u radni položaj. Za blago čišćenje brinu se gumena letvica montirana na rub za čišćenje i okretni klizni tanjuri sadržani u opsegu isporuke. Robusna izvedba od čeličnog lima i ojačani držač daske za snijeg jamče vam posebno dug životni vijek. Daska za snijeg iz sjedala se lako okreće u svim smjerovima, a može se podesiti u 5 položaja (2 x lijevo, sredina, 2 x desno). Zbog toga daska za snijeg može lako prelaziti preko neutvrđenih površina kao što su šljunak ili tucanik koji se često koriste kao sredstvo za posipanje. Preporučamo vam da svoju sjedeću kosilicu za zimske radove opremite odgovarajućim lancima za snijeg.


Druge daske za snijeg za traktorske kosilice, strižne kosilice i nosače uređaja

Dasku za snijeg AL-KO s montažnim okvirom možete sada kupiti preko naše internetske strancie ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. To je idealna originalna oprema kako biste svojom AL-KO traktorskom kosilicom mogli udobno čistiti snijeg. AL-KO nudi i druge daske za snijeg za nosač uređaja marke solo® by AL-KO te za strižne kosilice BM 870 III, BM 875 III, BM 5001 R II i kombinirani uređaj BF 5002 R.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119600
EAN 4003718352924
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (11.9MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.