AL-KO Potopna pumpa SUB 8500 Easy

Broj. art.:: 113961
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Podesiva visina prebacivanja zahvaljujući podesivom plivajućem prekidaču
  • Visoka učinkovitost uz jednostavno rukovanje
  • Stabilno postolje
  • Plitko usisavanje do 5 mm
  • Različite mogućnosti spajanja zahvaljujući kombiniranom spojnom komadu na vijke
  • Integrated pump outlet for best performance

Potopna pumpa s plitkim usisom SUB 8500 Easy s visokom učinkovitošću

Gotovo do posljednje kapi - ovako biste mogli opisati cilj ove potopne pumpe za čistu vodu: jer zahvaljujući ulaznim otvorima moguće je ispumpati velike količine vode kao i plitko usisavanje do cca 5 mm . Učinkovita pražnjenje bazena, cisterne, bunara ili poplavljenog podruma.

Podesiva visina uklopa s 2-položajnim nosačem

Prekidač s plovkom može se postaviti u dva položaja za kontinuirani, nadzorni ili automatski rad. U automatskom načinu rada, crpka se automatski isključuje nakon što je dostignuta minimalna razina vode.

Zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo oko 4 kg, potopna pumpa se može koristiti mobilno ili stacionarno za odvodnju. Sa svojom snagom od 290 W, visinom isporuke od maksimalno 6 m i brzinom isporuke do 8.000 l/h, ispumpavanje i prijenos se obavlja u najkraćem mogućem roku. Izlaz crpke integriran u veliku stopu pumpe osigurava najbolji učinak. Fleksibilan zahvaljujući kombinovanom konektoru na izlazu crpke. Izlaz pumpe je 1,25 inča, što je otprilike 41,9 mm.

Napomena: Potopna pumpa nije prikladna za pitku vodu, već samo za procesnu vodu i kloriranu vodu (voda u bazenu) ispod 35 °C. Također nije prikladan za korištenje u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi koja sadrži pijesak.

Kupite AL-KO potopnu pumpu SUB 8500 Easy & alternative

Kupite potopnu pumpu SUB 8500 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ako želite snažniju potopnu pumpu, preporučujemo potopnu pumpu SUB 1000 DS Comfort (br. artikla 112823)

 

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga motora, W 290 W
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Maksimalni protok L/h 8000 LPH
Pogon pumpe 1 stupanj
Promjer tlačne cijevi G1 1/4" (41,9 mm)
Proizvodna linija EASY
Širina u cm bez pakiranja 170 CM
Maksimalna veličina čestice mm 5 MM
Plitko usisavanja do, mm 5 MM
Vrsta pogona Električni
Maksimalni pritisak, bar 0.6 BAR
Neto težina u kg 4 KG
Duljina u cm bez pakiranja 200 CM
Duljina kabela, m 10 M
Maksimalna dubina zarona u m 5 M
Visina u cm bez pakiranja 300 CM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.