AL-KO punjač 36 V

Broj. art.:: 113281
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Punjač za sve akumulatore serije 36 V
  • Malen i kompaktan.
  • S LED prikazom punjenja

S punjačem marke AL-KO svoje ćete akumulatore 36 V napuniti za najviše 90 minuta.


AL-KO punjač

Uz originalni punjač marke AL-KO akumulatori serije 36 V pune se brzo i učinkovito. Punjač pritom radi s 40 V maks. i 3 A. Pomoću LED svjetla vam pokazuje kad je akumulator potpuno napunjen. Ako koristite i napunite više akumulatora, vrtne ćete radove moći obavljati bez prestanka.


Sada kupite punjač akumulatora marke AL-KO

Punjač za akumulatore serije 36 V možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača.
Uz njega ćete moći puniti akumulator 40 V/4 Ah (br. art.: 113280) i akumulator 40 V/5 Ah (br. art.: 113524) serije 36 V.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Brojutora za baterije 1 ST
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (1.96MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.