Bazna stanica za robotske kosilice Robolinho®

Broj. art.:: 127516
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompletna stanica za punjenje s podnom pločom za sve sljedeće solo® by AL-KO kao i AL-KO robotske kosilice Robolinho®. Pouzdani kontakti za brzo punjenje.<p>Robolinho® 700 W
  • Robolinho® 1200 W
  • Robolinho® 2000 W
  • Robolinho® 500 ERobolinho® 500 WRobolinho® 1150 W
127446
Lawnmower Robolinho 700 E Solo By Al-ko Detalji
127447
Lawnmower Robolinho 700 I Solo By Al-ko Detalji
127527
Lawnmower Robolinho 1200 I Solo By Al-k Detalji
127529
Lawnmower Robolinho 2000 I Solo By Al-k Detalji


Gdje mogu kupiti baznu stanicu za robotske kosilice Robolinho® i alternative

Baznu stanicu za robotske kosilice Robolinho® možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog AL-KO prodavača.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127516
EAN 4003718059571
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.