Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 P-A

Broj. art.:: 119941
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kućište od čeličnog lima sa MaxAirflow tehnologijom za najbolja svojstva košenja i izbacivanja
  • Jednostavno centralno podešavanje visine košnje
  • Ergonomski oblikovan rukohvat
  • XXL kotači s kugličnim ležajem za jednostavno napredovanje
  • 4u1 funkcija (košnja, izbacivanje, malčiranje, bočno izbacivanje)
  • Udobno nošenje zahvaljujući prednjoj ručki

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjuju naše “Comfort"- benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu Vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica AL-KO Comfort 51.0 P-A

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja AL-KO benzinska kosilica Comfort 51.0 P-A. Razvijena u Njemačkoj a izrađena u Austriji ova Vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u svakom vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Zu kosilice serije „Comfort“ košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji benzinske kosilice Comfort 51.0 P-A

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica će i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. AL-KO pro motori od 2,1 kW s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost, što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji. Funkcija 4u1 nudi Vam košnju, sakupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Ergnomski oblikovani rukohvat povećava udobnost u radu. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 60 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 P-A i alternative

Benzinsku kosilicu Comfort 51.0 P-A možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Comfort 51.0 P-A učinkoviti je pomoćnik za njegu Vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu sa 51 cm radne širine i pogonom kotača? U tom slučaju Vam preporučujemo benzinsku kosilicu AL-KO Comfort 51.0 SP-B

Vaše prednosti

Stvar je u visini

Stvar je u visini

Posebno visoko, posebno veliko – to je temelj MaxAirflow tehnologije. Zahvaljujući posebno visokom kućištu od čeličnog lima i posebno velikom izbačajnom kanalu protok zraka povećava se za 42% zbog čeka se pokošena trava, za razliku od standardnih kosilica, u prihvatnu košaru ne izbacuje nisko, već u viskom luku. Zato se prihvatna košara učinkovito puni sa stražnje strane bez začepljivanja izbačajnog kanala. Dodatna prednost: uklonjiva servisna zaklopka za lako održavanje kosilice.

Puna košara,  manje zaustavljanja

Puna košara, manje zaustavljanja

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji pokošena trava dolazi do stražnjeg dijela košare zbog čega se ona puni do samog vrha, pa ju treba rjeđe prazniti.

Prihvatna košara i nešto više

Prihvatna košara i nešto više

Zahvaljujući jezičcu košare prihvatna se košara može objesiti udobno i precizno.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Benzin
Model motora AL-KO Pro 145 QSS
Motor ccm 139
Snaga kW 2.1 KW
Motor o/min 2850
Neto težina u kg 33.2 KG
Pogon kotača nema
broj cilindara 1
Električni start NE
Prihvatna košara, l 60 L
Bruto težina u kg 38.4 KG
Duljina u cm bez pakiranja 159 CM
Visina bez ambalaže u cm 108 CM
Širina u cm bez pakiranja 59 CM
Materijal koša Plastika
Za površine do qm 1600 QM
Kučište, materijal čelik
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Funkcija 4u1
Volumen spremnika goriva, l 0.9 L
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje DA
Max Airflow Technologija Ja
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Podesiva ručka DA
Brzina naprijed maks.km/h 2.5 KMH
Kotači s kugličnim ležajevima DA
snaga uređaja u kW 2.1
Košara s prikazom punjenja DA
Primer NE
Dimenzija duljina kartona cm 95 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Automatski prigušivač dostupan DA
Radna širina, cm 51 CM
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (6.14MB)
Preuzmi (24.72MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (876.98KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.