Benzinska kosilica AL-KO Premium 520 VS-B

Broj. art.:: 119949 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Velika radna širina za učinkoviti rad
  • Udobno centralno 7-struko podešavanje visine
  • Pogon kotača s regulacijom brzine
  • Prednja ručka za nošenje za udoban transport
  • XXL kotači za lagano guranje i dobru trakciju

Visoka razina inovacije i moderan dizajn. Sve to objedinjavaju naše „Premium" benzinske kosilice i time postaju idealan partner za njegu vašeg travnjaka.


Benzinska kosilica Premium 520 VS-B

Elegantna i udobna, takvom se predstavlja benzinska kosilica Premium 520 VS-B tvrtke AL-KO. Razvijena u Njemačkoj, a izrađena u Austriji ova vam kosilica nudi vrhunsku kvalitetu. Zahvaljujući modernom dizajnu privlačit će poglede u vašem vrtu. Odabranim komponentama i materijalima povećava se dugovječnost ove benzinske kosilice. Uz kosilice serije „Premium" košnja trave postat će pravi užitak.


Tehnički detalji za benzinsku kosilicu Premium 520 VS-B

Uz radnu širinu od 51 cm benzinska kosilica Premium 520 VS-B će vam i u velikim vrtovima (do 1800 m²) osigurati brzo napredovanje. Visina košnje podešava se centralno u do 7 položaja od 30 mm do 80 mm. Zahvaljujući Briggs&Stratton motoru od 2,6 kW i pogonu kotača (s varijabilnom regulacijom brzine od 2,5 do 4,5 km/h) u kombinaciji s lakohodnim XXL kotačima vrt ćete pokositi bez muke (čak i na padinama). Funkcija 4INONE nudi vam stražno izbacivanje, skupljanje, malčiranje i bočno izbacivanje trave. Optimalni upravljač s lako dostupnim upravljačkim elementima i ugodnom mekanom drškom košnju pretvara u užitak. Pokošena trava kroz posebno visoko kućište od čeličnog lima s MaxAirflow tehnologijom dolazi do stražnjeg dijela prihvatne košare od 70 l s prikazom punjenja, pa se ona puni do samog vrha i treba ju rjeđe prazniti. Integrirana drška na prednjoj strani „Premium“ kosilice idealna je kad kosilicu treba transportirati, pospremiti (uspravno postavljenje) ili ju u vrtu podići preko stepenica ili prepreka.


Gdje mogu kupiti benzinsku kosilicu Premium 520 VS-B i alternative

Benzinsku kosilicu Premium 520 VS-B možete jednostavno kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača u svojoj blizini. Benzinska kosilica Premium 520 VS-B učinkoviti je pomoćnik za njegu vašeg travnjaka. Želite benzinsku kosilicu s udobnim električnim pokretanjem? Tada vam preporučamo benzinsku kosilicu Premium 520 VSI-B.

Vaše prednosti

Integrirana prednja ručka – idealna kad treba transportirati ili pospremiti kosilicu ili ju u vrtu treba podići preko stepenica ili prepreka

Zahvaljujući MaxAirflow tehnologiji pokošena trava dolazi do stražnjeg dijela košare zbog čega se ona puni do samog vrha, pa ju treba rjeđe prazniti.

Posebno visoko, posebno veliko – to je temelj MaxAirflow tehnologije. Zahvaljujući posebno visokom kućištu od čeličnog lima i posebno velikom izbačajnom kanalu protok zraka povećava se za 42% zbog čeka se pokošena trava, za razliku od standardnih kosilica, u prihvatnu košaru ne izbacuje nisko, već u viskom luku. Zato se prihvatna košara učinkovito puni sa stražnje strane bez začepljivanja izbačajnog kanala. Dodatna prednost: uklonjiva servisna zaklopka za lako održavanje kosilice.

Zahvaljujući inovativnoj izvedbi i optimiranom hlađenju zrakom motori Briggs&Stratton EXi troše znatno manje ulja od sličnih 4-taktnih motora. Zbog slabijeg zagrijavanja svojstva ulja ostaju očuvana puno duže, pa je dovoljno dolijevanje umjesto zamjene.

U upravljaču su integrirani ergonomski upravljački elementi. Potezna užad provedena je u oblozi radi zaštite od savijanja i zaplitanja u grmove.

Zahvaljujući jezičcu košare prihvatna se košara može objesiti udobno i precizno.

Sami odredite kojom brzinom želite kositi svoj travnjak.

Prikaz punjenja pokazuje vam kad trebate isprazniti košaru prije nego se izbačajni kanal začepi.

Tehnički podatci

Marka 001
Proizvodna linija Premium
Radna širina, cm 51 CM
Model motora B&S Series 675EXi
Visina reza min/maks. mm 30 - 80 MM
Snaga kW 2.6 KW
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 163
Motor o/min 2800
Broj cilindara motora 1
Automatski prigušivač dostupan DA
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Vrsta noževa Dijamantno brušeni
K vrijednost (m/s^2) 2
Broj noževa 1 ST
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Malčiranje DA
materijal prihvatne košare Plastika
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 87
Bočno izbacivanje DA
Max Airflow Technology Ja
Košara s prikazom punjenja DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 98
Neto težina u kg 34.9 KG
s prihvatnom košarom DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 97
Varijanta kućišta kosilice Highline
Funkcija 4u1
Za površine do qm 1800
Vibracije ahw, m/s^2 6
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Skupljanje DA
Promjer kotača straga, mm 280 MM
Brzina naprijed maks.km/h 4 KMH
Vrsta pogona Benzin
snaga uređaja u kW 2.6
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Kućište, materijal čelik
Prihvatna košara, l 70 L
Pogon kotača Bezstupanjski pogon kotača
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.