Benzinska lančana pila solo® by AL-KO 6436

Broj. art.:: 127429
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagana univerzalna lančana pila za jednostavno rušenje stabala
  • Jaki benzinski motor s 1,5 kW i lakim pokretanjem
  • Originalni Oregon mač od 35 cm sa specijalnim lancem od 3/8" i lako podesivim podmazivanjem lanca
  • Rad bez umaranja s učinkovitim prigušenjem vibracija
  • Kovana radilica za maksimalnu otpornost na trošenje

Učinkovito rušenje stabala i piljenje neovisno o trajanju akumulatora ili dužini kablova – to simboliziraju ove učinkovite benzinske lančane pile.


solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6436 – kompaktni pomoćnik za lagano rušenje stabala i piljenje

solo® by AL-KO benzinska lančana pila 6436 savršeni je univerzalni uređaj za rezanje grana na stablima, rušenje manjih stabala ili piljenje drva za ogrjev.
Jaki benzinski motor s lakim pokretanjem daje pravu snagu koja omogućava učinkovit rad ovim laganim uređajem. Sofisticirano prigušenje vibracija i ergonomija drške napravit će svoje kako biste uređajem mogli raditi bez umaranja i s ispravnim položajem tijela.
I održavanje je jednostavno i brzo jer se većina zatezanja ili zamjena obavlja bez alata.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6436

Dugovječni, originalni Oregon mač jamči vam širinu reza od 35 cm, brzo napredovanje u radu te dobro manevriranje i rukovanje. Oregon lanac od 3/8" zahvaljujući napravi za brzo zatezanje zateže se i mijenja bez alata – a lako se podešava i podmazivanje lanca. Karakteristike za optimiranje potrošnje poput zamjene filtra za zrak bez alata i lako otvaranje čepa spremnika naglašavaju jednostavno održavanje u praktičnoj primjeni.
Benzinski motor od 2,0 KS i 36,1 cm³ zahvaljujući napravi za blago pokretanje s primerom vrlo se lako pokreće i ima mali odnos težine i snage od 2,8 kg/kW. Zahvaljujući dodatnom prigušenju vibracija i ergonomski optimiranim ručkama pogonska snaga se s malo vibracija prenosi na mač i lanac – i olakšava vam postizanje preciznog reza dok istovremeno čuva ručne zglobove. Dodatna prednost: veliki platneni filtar zraka mijenja se bez alata. izuzetno opteretivo kućište osigurava dugačak životni vijek.


Gdje mogu kupiti solo® by AL-KO lančanu pilu 6436 i alternative

solo® by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6436 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je kompaktan, neovisni univerzalni uređaj za rušenje manjih stabala u vrtu i šumi. Najbolje je da s njim odmah naručite naše visokoučinkovito bio ulje za lance (br. art. 113 480).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127429
EAN 4003718058208
Neto težina u kg 4.75 KG
Bruto težina u kg 7 KG
Napinjanje lanca s alatom
Vrsta dlijeta Okrugli zub niskog profila
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 113
Lančana pila 3/8"
Podjela Podjela
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Cutting System

Maksimalna brzina lanca 21
duljina mača u cm 35 CM
Uređaji s alt. reznim priborom NE

Engine

Automatski prigušivač dostupan DA
Motor ccm 35.2
Motor o/min 12000
Snaga kW 1.45 KW
Snaga KS 2 PS
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (7.31MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.