Benzinska lančana pila solo by AL-KO 6436

Broj. art.:: 127429 Spremno za otpremu
16% štedite 1.899,90 kn
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagana univerzalna lančana pila za jednostavno rušenje stabala
  • Jaki benzinski motor s 1,5 kW i lakim pokretanjem
  • Originalni Oregon mač od 35 cm sa specijalnim lancem od 3/8" i lako podesivim podmazivanjem lanca
  • Rad bez umaranja s učinkovitim prigušenjem vibracija
  • Kovana radilica za maksimalnu otpornost na trošenje

Učinkovito rušenje stabala i piljenje neovisno o trajanju akumulatora ili dužini kablova – to simboliziraju ove učinkovite benzinske lančane pile.


solo by AL-KO benzinska lančana pila 6436 – kompaktni pomoćnik za lagano rušenje stabala i piljenje

solo by AL-KO benzinska lančana pila 6436 savršeni je univerzalni uređaj za rezanje grana na stablima, rušenje manjih stabala ili piljenje drva za ogrjev.
Jaki benzinski motor s lakim pokretanjem daje pravu snagu koja omogućava učinkovit rad ovim laganim uređajem. Sofisticirano prigušenje vibracija i ergonomija drške napravit će svoje kako biste uređajem mogli raditi bez umaranja i s ispravnim položajem tijela.
I održavanje je jednostavno i brzo jer se većina zatezanja ili zamjena obavlja bez alata.


Tehnički podaci za solo by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6436

Dugovječni, originalni Oregon mač jamči vam širinu reza od 35 cm, brzo napredovanje u radu te dobro manevriranje i rukovanje. Oregon lanac od 3/8" zahvaljujući napravi za brzo zatezanje zateže se i mijenja bez alata – a lako se podešava i podmazivanje lanca. Karakteristike za optimiranje potrošnje poput zamjene filtra za zrak bez alata i lako otvaranje čepa spremnika naglašavaju jednostavno održavanje u praktičnoj primjeni.
Benzinski motor od 2,0 KS i 36,1 cm³ zahvaljujući napravi za blago pokretanje s primerom vrlo se lako pokreće i ima mali odnos težine i snage od 2,8 kg/kW. Zahvaljujući dodatnom prigušenju vibracija i ergonomski optimiranim ručkama pogonska snaga se s malo vibracija prenosi na mač i lanac – i olakšava vam postizanje preciznog reza dok istovremeno čuva ručne zglobove. Dodatna prednost: veliki platneni filtar zraka mijenja se bez alata. izuzetno opteretivo kućište osigurava dugačak životni vijek.


Gdje mogu kupiti solo by AL-KO lančanu pilu 6436 i alternative

solo by AL-KO benzinsku lančanu pilu 6436 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je kompaktan, neovisni univerzalni uređaj za rušenje manjih stabala u vrtu i šumi. Najbolje je da s njim odmah naručite naše visokoučinkovito bio ulje za lance (br. art. 113 480).

Tehnički podatci

Pogonski članci Pogonske karike
Podešavanje količine ulja DA
Proizvodna linija Comfort
Podmazivanje lanca automatski
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Predgrijač zraka Zimski rad DA
Napinjanje lanca s alatom
Vrsta motora 2-taktni
Automatski prigušivač dostupan DA
Filtar zraka, zamjenjiv DA
Lančana pila Lanac pile
Primer DA
Zračni filter Najlon
Kočnica lanca DA
Marka solo by AL-KO
Vrsta pogona Benzin
Podjela Podjela
Napinjanje lanca bez alata NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.