Benzinski usisivač za lišće solo® by AL-KO 442

Broj. art.:: 127380
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kad ujesen padne lišće sa stabala, pri ruci morate imati puhače/usisavače lišća. Kompaktni solo® by AL-KO 442 prednosti obaju uređaja objedinjuje u jednom, pa se lišće najprije može skupit
  • Fiksiranje gasa za rad bez umaranja
  • Savijena cijev za savršeni balans
  • 2 mlaznice za puhanje s integriranom zaštitom na ulazu
  • Veliki protok zraka pri puhanju
  • Električno osiguranje priključnih otvora
  • Mala težina i lagano rukovanje

 

AL-KO premium usluga dostave: ovaj usisavač za lišće isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Snaga kW 0.8 KW
Vrsta motora 2-taktni
Motor ccm 27
Motor o/min 8300
Broj cilindara motora 1
Proizvodna linija Comfort
Vrsta pogona Benzin
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Neto težina u kg 4.8 KG
materijal prihvatne košare Platno
Vibracije ahw, m/s^2 2
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 55 L
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 106
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 109
Volumen zraka pri puhanju m3/h 600 MQH
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 93
Brzina zraka pri puhanju 260 KMH
s prihvatnom košarom DA
Može usisati lišće? DA
K vrijednost (m/s^2) 1.5
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.