Brzi punjač AL-KO C 60 Li

Broj. art.:: 113858
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brzi punjač za akumulatore 18 V
  • Za akumulatore Li-Ion 18 V 20V maks. 6,0 A

Pomoću AL-KO brzog punjača možete u potpunosti napuniti akumulatore 18 V unutar 50 minuta.


AL-KO brzi punjač

Pomoću originalnog punjača tvrtke AL-KO, akumulator 18 V obitelji puni se učinkovito i brzo. Pritom punjač radi s maksimalno 20 V i maksimalno 6A. LED lampica vam signalizira kad je akumulator potpuno napunjen. Ako naizmjence koristite i punite više akumulatora, vrtlarske radove možete obaviti i kontinuiranim radom. Akumulatori nisu uključeni.


Kupite AL-KO brzi punjač

Kupite AL-KO brzi punjač za 18 V obitelj jednostavno u našoj internetskoj trgovini.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Brojutora za baterije 1 ST
Neto težina u kg 0.85 KG
Visina bez ambalaže u cm 24.8 CM
Širina u cm bez pakiranja 8.3 CM
Duljina u cm bez pakiranja 13.8 CM
Dimenzija duljina kartona cm 43.6 CM
Kompatibilni akumulatori 113559, 113698
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY
Upute za uporabu Preuzmi (8.88MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (122.4KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.