Cijepač drva AL-KO LSV 560/8

Broj. art.:: 113789 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Stojeći cjepač drva
  • Duljina cijepanja do 55 cm i visok pritisak cijepanja od 8,0 t
  • Visoki napon 400 V
  • Sigurno upravljanje dvjema rukama
  • Jaka konstrukcija okvira otporna na uvijanje za povećanu sigurnost i duži vijek trajanja

Često se kupuje zajedno sa ...

749,00 EUR
Ovaj proizvod

Ukupan iznos

758,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Prilagodljiv, precizan i moćan: AL-KO stojeći cjepač drva je izvrstan u cijepanju velikih komada drva.


Cjepač drva AL-KO LSV 560/8

Stojeći AL-KO cjepač drva bez izazova cijepa veće komade drva. Zaštita za ruke, upravljanje dvjema rukama i naprava za držanje drva ne samo da čine rad s našim cjepačima drva posebno sigurnim, nego i precizno cijepanje. Također tanje ili neravno rezano drvo precizno se učvrsti. Izdržljivi i visokokvalitetni materijali, te komponente zavarene nekoliko puta osiguravaju dug vijek trajanja cjepača drva.


Tehnički detalji za AL-KO LSV 560/8

Stojeći cjepač drva AL-KO LSV 560/8 cijepa drva do duljine od 55 cm. Čineći to dostiže maksimalni pritisak cijepanja od 8,0 t. Radi jake konstrukcije i visokokvalitetnih materijala cjepač drva AL-KO LSV 560/8 ima težinu od cca 108.8 kg. Stojeći cjepač drva pogoni se preko 400 Volt priključka (visoki napon) i dostiže snagu motora od 3.300 Watt. Visokokvalitetna hidraulična pumpa omogućuje stalan rad s maksimalnim pritiskom. Jednostavan transport i na neravnom terenu zahvaljujući stabilnim kotačima s širokim gumama. Unatoč sigurnim upravljanjem dvjema rukama i time povezanim smanjenju opasnosti, preporučujemo kod rada s cjepačom da se koriste zaštitne cipele, zaštitne naočale i rukavice. Pri radu s cjepačem drva obratite pažnju na stabilan i ravan teren za podlogu.


Gdje mogu kupiti cjepač drva AL-KO LSV 560/8 i alternative

Cjepač drva AL-KO LSV 560/8 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113789
EAN 4003718060751
Neto težina u kg 108.8 KG
maks. duljina cijepanja, mm 560 MM
MaksimalniPritisakCijepanja t 8 TO
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 93
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (9.79MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (90.9KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.