Električna kosilica AL-KO 40 E Comfort

Broj. art.:: 112858 Spremno za otpremu
15% štedite 1.349,90 kn
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Tiha i sigurna košnja bez emisija
  • Funkcija 3u1: košnja, skupljanje i malčiranje
  • Podešavanje visine košnje jednim potezom
  • Velika prihvatna košara od 43 l za velike travnate površine
  • Visinski podesivi rukohvat

Jedva čujna, snažna i učinkovita košnja, skupljanje i malčiranje na velikim travnatim površinama, lako rukovanje i vrlo lako guranje – kvalitete su to ove osobito snažne i robusne AL-KO električne kosilice 40 E Comfort.


Električna kosilica 40 E Comfort – snažni i sigurni 3u1 sveznalica za svaki travnjak

Električna kosilica s funkcijom 3u1 zahvaljujući jedva čujnom radu bez emisija vaš je savršeni pomoćnik za vrhunsku njegu travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova i motornog ulja. Rad s kabelom pritom omogućava rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana i zelena košnja s malom težinom i vrlo udobnom vožnjom.
Zahvaljujući funkciji 3u1 kosilica 40 E Comfort nudi vam i funkcionalnost kosilice za malčiranje: fino usitnjena pokošena trava kao prirodno se gnojivo ispuhuje se natrag na travnjak. To se postiže umetanjem nastavka za malčiranje u izbačajni kanal, za što vam nije potrteban alat. Malčiranje pritom nije samo ekološki prihvatljivo, nego vas oslobađa zbrinjavanja pokošene trave, ali i dodatnih troškova gnojiva za travnjak.
Učinkovita kosilica 40 E Comfort s radnom širinom od 40 cm osobito impresionira svojim jakim elektromotorom – idealna je za efikasnu i brzu košnju velikih površina. Ovaj snagator među električnim kosilicama za malčiranje ima velike lakohodne XL kotače i udobnu mekanu gumenu dršku, pa je savršeni partner za početnike kojima je stalo do lakohodne i udobne vožnje bez emisija.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje bit će vam lako – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga.


Tehnički detalji za električnu kosilicu 40 E Comfort

Svojim snažnim elektromotorom od 1.400 W i radnom širinom od 40 cm ova vam električna kosilica nudi veliku snagu kojom ćete brzo i lako napredovati na travnatim površinama do 600 m². Pri tom vam snagator 40 E Comfort zahvaljujući inovativnom, posebno kompaktnom obliku jamči okretnost i učinkovitost u košnji.
Elektromotor snage 1.400 W i kosilica teška samo 19 kg osiguravaju vrhunsko napredovanje i na travi visine do cca. 70 mm. Visina košnje pritom se može centralno podešavati samo jednim potezom – u 6 stupnjeva od 28 mm do 68 mm. XL kotači (165/200 mm) omogućuju lako upravljanje kosilicom bez umaranja i puno snage – idealno i za hobi vrtlare u starijoj dobi kojima je važno lagano rukovanje.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja, a velika prihvatna košara od pune 43 l učinkovito se puni. Osim toga rad vam olakšava i prihvatna košara s prikazom punjenja i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje. Visinski podesivi rukohvat omogućava individualno prilagođavanje tjelesnoj visini.
Velike, integrirane ručke za nošenje pomažu pri prevladavanju prepreka i nošenju. Zahvaljujući sklopivom rukohvatu za čuvanje kosilice ne treba vam puno prostora.


Gdje mogu kupiti 40 E Comfort i alternative

Električnu kosilicu 40 E Comfort možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. To je vrhunski opremljeni sveznalica za tihu košnju bez emisija na srednje velikim travnatim površinama.
Ako tražite izuzetno robusni visokoučinkoviti uređaj za velike travnate površine koji može i malčirati, za vas je model AL-KO Silver 46.4 E Comfort.
Ako želite kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 42.5 Li.

Tehnički podatci

materijal prihvatne košare Plastika
Kućište, materijal Plastika
Podesiva ručka NE
Pogon kotača nema
Vrsta pogona Električni
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Bočno izbacivanje NE
Vrsta podešavanja visine ručke Podešavanje visine Comfort
Skupljanje DA
Vrsta ručke Standardna obloga ručke
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Funkcija 3u1
Malčiranje DA
Podesiva ručka DA
s prihvatnom košarom DA
Marka AL-KO
Košara s prikazom punjenja DA
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Proizvodna linija Comfort
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.