Električna kosilica AL-KO Comfort 34 E

Broj. art.:: 112857 Spremno za otpremu
13% štedite 1.149,90 kn
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Tiha i sigurna košnja bez emisija
  • Funkcija 2u1: košnja i skupljanje
  • Kompaktna i okretna, savršena za male travnate površine
  • Podešavanje visine košnje jednim potezom
  • Prihvatna košara od 37 l s prikazom punjenja

Tiha, sigurna i snažna košnja na malim do srednjim površinama i uz rubove, udobno i sigurno rukovanje te lako guranje – kvalitete su to snažnih i robusnih AL-KO električnih kosilica serije Comfort.


Električna kosilica 34 E Comfort – okretni i sigurni profesionalac među kvalitetnim AL-KO kosilicama

Ova električna kosilica zahvaljujući svojem tihom radu bez emisija savršeni je pomoćnik za 2u1 održavanje travnjaka u svakom stambenom području. AL-KO električne kosilice dolaze u klasama do 1.600 W i kreću se bez ispušnih plinova, motornog ulja, zagrijavanja i buke. Rad s kabelom pritom omogućava neprekidan rad neovisan o vremenu punjenja ili točenju goriva – i bez dodatne težine akumulatora ili spremnika benzina. Iskustvo uspjeha: lagana, zelena košnja uz malu težinu i vrlo udobnu vožnju.
Kompaktni model 34 E Comfort s radnom širinom od 34 cm pritom osobito impresionira svojim kompaktnim oblikom i idealan je za male krivudave vrtove, u kutovima i uz rubove. Ova laka kategorija s XL kotačima i udobnom mekanom gumenom drškom optimalna je električna kosilica za početnike i starije vlasnike vrtova – vrlo se lako gura, pa za upravljanje nije potrebno puno snage.
Za vašu sigurnost: zahvaljujući sigurnosnoj sklopki na rukohvatu s rasterećenjem kabela pokretanje i rukovanje će proteći bez ikakve opasnosti – rasterećenje kabela štiti od neželjenog prekida strujnog kruga


Tehnički detalji za električnu kosilicu 34 E Comfort

Svojom radnom širinom od 34 cm ova je električna kosilica s funkcijom 2u1 (košnja i skupljanje) vaš okretni pomoćnik u vrtovima do 300 m². Svoje jake strane posebno pokazuje na skučenom prostoru i tamo gdje se traži precizna i tiha košnja.
Jedva čujni elektromotor od 1.200 W na ovoj kosilici koja teži samo 15 kg osigurava dobar napredak na travi visine do cca. 70 mm. Visina košnje se pritom može vrlo lako centralnim podešavanjem namjestiti u 6 stupnjeva. XL lakohodni kotači (145/155 mm) i mala težina omogućuju lagano, tiho upravljanje kosilicom bez umaranja i puno snage – idealno i za vlasnice vrtova te starije osobe kojima je važno lako rukovanje.
Zahvaljujući aerodinamičnom kućištu i velikom otvoru pokošeni se materijal optimalno skuplja i učinkovito puni prihvatnu košaru od 37 l. Osim toga rad vam olakšava i prihvatna košara s prikazom punjenja i ručkom za nošenje za jednostavno pražnjenje.
Velika ručka za nošenje pomaže pri prevladavanju prepreka i omogućava lako nošenje. Sklopivi rukohvat brine se za to da vam za pospremanje ove lagane električne kosilice ne treba puno prostora.


Gdje mogu kupiti 34 E Comfort i alternative

Električnu kosilicu 34 E Comfort možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. To je okretni, vrhunski opremljeni partner za tihu košnju bez emisija na malim površinama i u krivudavim vrtovima.
Ako tražite električnu kosilicu koja može i malčirati, preporučamo vam model 40 E Comfort. Izuzetno robusni i visokoučinkoviti uređaj za velike travnate površine s funkcijom malčiranja i skupljanja je model AL-KO Silver 46.4 E Comfort.
Ako želite kosilicu bez kabela, preporučamo vam akumulatorsku kosilicu AL-KO Moweo 3.85 Li.

Tehnički podatci

s prihvatnom košarom DA
Košara s prikazom punjenja DA
Proizvodna linija Comfort
Pogon kotača nema
Vrsta podešavanja visine ručke Jednostavno podešavanje visine
PogonKosiliceMogućeIsključiti NE
Bočno izbacivanje NE
Malčiranje NE
Marka AL-KO
Podesiva ručka DA
Kućište, materijal Plastika
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Funkcija 2u1
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Vrsta pogona Električni
Podesiva ručka DA
Skupljanje DA
Vrsta ručke Standardna obloga ručke
materijal prihvatne košare Plastika
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.