Električna lančana pila 621 solo® by AL-KO

Broj. art.:: 127253 Spremno za otpremu

Ova snažna i mirna električna lančana pila idealna je za rad u zatvorenom prostoru ili blizu kuće, primjerice na gradilištu ili za piljenje drva za ogrjev. Motor od 2,5 kW pritom daje dodatnu snagu, a podešavanje zategnutosti reznog pribora od 40 cm s lancem 3/8“ spec. bez alata pruža maksimalno udobnu uporabu..

AL-KO premium usluga dostave: ovu lančanu pilu isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Vrsta pogona Električni
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Napinjanje lanca bez alata
Kočnica lanca DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 103
duljina mača u cm 40
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 106
Napinjanje lanca bez alata DA
Vibracije ahw, m/s^2 5
K vrijednost (m/s^2) 1
Pogonski članci Pogonske karike
Podjela Podjela
Podmazivanje lanca automatski
Lančana pila Lanac pile
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Premium
Snaga motora, W 2500
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.