Električna lančana pila 621 solo® by AL-KO

Broj. art.:: 127253
NoStockAndUnderStockNotAllowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave

Tehnički podatci

Okrugli zub niskog profila
Marka solo by AL-KO
Snaga motora, W 2500 W
Dimenzija duljina kartona cm 52 CM
Podjela 3/8" special
duljina mača u cm 40 CM
Proizvodna linija Premium
Bruto težina u kg 5.98 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 106
Lančana pila 3/8"
Neto težina u kg 4.3 KG
Vrsta pogona Električni
Napinjanje lanca bez alata
Upute za uporabu Preuzmi (5.04MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (734.99KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.