Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Broj. art.:: 113573
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan i tih, idealan za srednje travnate površine
  • Jaki elektromotor
  • rad bez ispušnih plinova
  • Velika okretnost
  • Uklj. stabilni valjak za rahljenje s čeličnim nožem
  • Optional catch box

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 800 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Uz električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort u domaćem ćete vrtu moći raditi tiho i bez ispušnih plinova. Lagana izvedba i okretna konstrukcija izuzetno su prikladne za gotovo sve vrtove. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i omogućite mu da dobro primi hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort pokreće elektromotor snage od 1.400 W koji se može napajati preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez pauze – a uštedjet ćete si zamjenu akumulatora odn. točenje goriva u prozračivač. Kompaktna konstrukcija prozračivača s radnom širinom od 36 cm i izvedbom s 2 osovine koja se brine za veliku stabilnost u vožnji omogućava vrlo udoban rad. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 12 robusnih čeličnih noževa koji električnom prozračivaču AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort osiguravaju dugačak životni vijek. Opcionalno se valjak za rahljenje po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje (br. art. 113621) s učinkovitim čeličnim opružnim zupcima, pa svoj travnjak nećete moći samo razrahliti, nego i prozračiti. Kao opcionalnu opremu imamo prihvatnu vreću od 50 l (br. art. 113622).


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Osim toga možete ga, naravno, dobiti i kod jednog od naših AL-KO specijaliziranih prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 1400 W
Neto težina u kg 12 KG
Prihvatna košara, l 50 L
Bruto težina u kg 14 KG
Visina bez ambalaže u cm 103 CM
Širina u cm bez pakiranja 55 CM
Duljina u cm bez pakiranja 111 CM
Materijal koša Platno
Za površine do qm 800 QM
Podesiva visina rezanja nema
Kučište, materijal Plastika
Promjer kotača prednji, mm 140 MM
Promjer kotača straga, mm 160 MM
Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima NE
Košara s prikazom punjenja NE
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 12
Radna dubina maks. mm 11 MM
Radna dubina min. mm 10 MM
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
Scarifying Max Depth (mm) 11 MM
Scarifying Min Depth (mm) 10 MM
ValjakZaProzračivanjeKolZubaca 40
Mogućnost prozračivanja Opcionalni pribor
Dimenzija duljina kartona cm 62 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 97
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (8.52MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.