Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Broj. art.:: 113573 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagan i tih, idealan za srednje travnate površine
  • Jaki elektromotor
  • rad bez ispušnih plinova
  • Velika okretnost
  • Uklj. stabilni valjak za rahljenje s čeličnim nožem
  • Optional catch box

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort pomaže vam u njezi vaših travnatih površina. Zahvaljujući maloj težini i velikoj okretnosti idealan je partner za travnate površine do 800 m².


Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Uz električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort u domaćem ćete vrtu moći raditi tiho i bez ispušnih plinova. Lagana izvedba i okretna konstrukcija izuzetno su prikladne za gotovo sve vrtove. Visina rukohvata u nekoliko se poteza prilagođava vašoj visini, pa možete raditi ergonomski i bez umaranja. Dajte svojem travnjaku da prodiše i omogućite mu da dobro primi hranjive tvari.


Tehnički detalji za električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort pokreće elektromotor snage od 1.400 W koji se može napajati preko kućne mreže (230 V). Zato se električni prozračivač može koristiti bez pauze – a uštedjet ćete si zamjenu akumulatora odn. točenje goriva u prozračivač. Kompaktna konstrukcija prozračivača s radnom širinom od 36 cm i izvedbom s 2 osovine koja se brine za veliku stabilnost u vožnji omogućava vrlo udoban rad. Dubina valjka za rahljenje podešava se centralno u 5 koraka. Valjak za rahljenje opremljen je s 12 robusnih čeličnih noževa koji električnom prozračivaču AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort osiguravaju dugačak životni vijek. Opcionalno se valjak za rahljenje po potrebi u nekoliko poteza može zamijeniti valjkom za prozračivanje (br. art. 113621) s učinkovitim čeličnim opružnim zupcima, pa svoj travnjak nećete moći samo razrahliti, nego i prozračiti. Kao opcionalnu opremu imamo prihvatnu vreću od 50 l (br. art. 113622).


Gdje mogu kupiti električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort i alternative

Električni prozračivač AL-KO Combi Care 36.8 E Comfort možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Osim toga možete ga, naravno, dobiti i kod jednog od naših AL-KO specijaliziranih prodavača.
Ako trebate prozračivač za manje površine, preporučamo vam akumulatorski prozračivač AL-KO SF 4036.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113573
EAN 4003718057768
Kučište, materijal Plastika
Mogućnost prozračivanja Opcionalni pribor
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA
Košara s prikazom punjenja NE
Materijal koša Platno

Mowing System

Podesiva visina rezanja Nema

Traction System

Kotači s kugličnim ležajevima NE

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.52MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.