Električni prozračivač solo® by AL-KO 516

Broj. art.:: 127374
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Učinkovito rahljenje bez ispušnih plinova s velikom radnom širinom od 36 cm
  • Snažni elektromotor i robusno kućište od vrhunskog čelika
  • Bezstupanjsko podešavanje radne dubine od 0 do 25 mm
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovine
  • S robusnim vratilom noža s 15 dvostrukih čeličnih oštrica

Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 vaš je robusni i snažni pomoćnik za tihu njegu travnjaka bez emisija na površinama do 800 m². Time ulažete u dokazanu solo® by AL-KO kvalitetu.


Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 – pomoćnik za profesionalca u vrtu koji radi bez emisija

S električnim prozračivačem solo® by AL-KO 516 u domaćim ćete vrtovima te u profesionalnom vrtlarstvu i hortikulturi raditi vrlo učinkovito, bez ispušnih plinova i tiho. Sa svojim snažnim elektromotorom i 15 osobito stabilnih dvostrukih čeličnih oštrica pouzdano će iz trave uklanjati korov i mahovinu. Tako će vaš travnjak prodisati i bit će spreman primiti prirodne hranjive tvari i gnojivo.
Zahvaljujući radnoj širini od 36 cm brzo ćete napredovati u radu i u kraćem ćete vremenu obraditi veću površinu. Rukohvat za upravljanje svojim ergonomski integriranim upravljačkim elementima omogućava lako rukovanje i promjenu stupnjeva bez premještanja ruku kako biste i pri dugotrajnijoj primjeni mogli raditi bez umaranja. Za transport i skladištenje rukohvat se može sklopiti za uštedu prostora.


Tehnički podaci za električni prozračivač solo® by AL-KO 516

Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 koji pokreće elektromotor s 1.800 W i 230 V pruža vam veliku snagu koja se traži na srednjim do većim travnatim površinama. Uz radnu širinu od 36 cm i vrlo robusno vratilo noža s 15 dugovječnih dvostrukih čeličnih oštrica vrlo ćete brzo napredovati u poslu. Pritom se električni prozračivač može koristiti bez pauze – uštedjet ćete si zamjenu akumulatora odn. točenje goriva.
Kotači s kugličnim ležajevima osiguravaju lakši hod. Osim toga s rukohvata se može udobno spustiti mehanizam noža i bezstupanjski centralno podesiti radna dubina od 0 do 25 mm – za izuzetno učinkovit i brz rad.
Karakteristično za kvalitetu obrade solo® by AL-KO modela je robusno kućište od vrhunskog čelika koje jamči dugovječnost te uređaj niti nakon intenzivne trajne upotrebe ne zahtijeva puno održavanja.
Sve uključeno: prihvatna vreća za travu sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač solo® by AL-KO 516 i alternative

Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga možete dobiti i kod jednog od naših AL-KO specijaliziranih prodavača.
Ako tražite snažni prozračivač bez kabela za velike ili udaljene površine, preporučamo vam benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 ili 4005 VB.
Prednost za vas: kod modela 516 prihvatna vreća već je sadržana u opsegu isporuke.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 1800 W
Neto težina u kg 29 KG
Prihvatna košara, l 40 L
Bruto težina u kg 31 KG
Materijal koša Platno
Za površine do qm 1000 QM
Kučište, materijal čelik
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Podesiva ručka DA
Promjer kotača straga, mm 200 MM
Podesiva ručka DA
Kotači s kugličnim ležajevima DA
Košara s prikazom punjenja NE
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 15
Mogućnost prozračivanja NE
Dimenzija duljina kartona cm 73 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 79
Proizvodna linija Comfort
Marka solo® by AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.