Električni prozračivač solo® by AL-KO 516

Broj. art.:: 127374
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Učinkovito rahljenje bez ispušnih plinova s velikom radnom širinom od 36 cm
  • Snažni elektromotor i robusno kućište od vrhunskog čelika
  • Bezstupanjsko podešavanje radne dubine od 0 do 25 mm
  • Velika okretnost i održavanje traga zahvaljujući izvedbi s 2 osovine
  • S robusnim vratilom noža s 15 dvostrukih čeličnih oštrica

Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 vaš je robusni i snažni pomoćnik za tihu njegu travnjaka bez emisija na površinama do 800 m². Time ulažete u dokazanu solo® by AL-KO kvalitetu.


Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 – pomoćnik za profesionalca u vrtu koji radi bez emisija

S električnim prozračivačem solo® by AL-KO 516 u domaćim ćete vrtovima te u profesionalnom vrtlarstvu i hortikulturi raditi vrlo učinkovito, bez ispušnih plinova i tiho. Sa svojim snažnim elektromotorom i 15 osobito stabilnih dvostrukih čeličnih oštrica pouzdano će iz trave uklanjati korov i mahovinu. Tako će vaš travnjak prodisati i bit će spreman primiti prirodne hranjive tvari i gnojivo.
Zahvaljujući radnoj širini od 36 cm brzo ćete napredovati u radu i u kraćem ćete vremenu obraditi veću površinu. Rukohvat za upravljanje svojim ergonomski integriranim upravljačkim elementima omogućava lako rukovanje i promjenu stupnjeva bez premještanja ruku kako biste i pri dugotrajnijoj primjeni mogli raditi bez umaranja. Za transport i skladištenje rukohvat se može sklopiti za uštedu prostora.


Tehnički podaci za električni prozračivač solo® by AL-KO 516

Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 koji pokreće elektromotor s 1.800 W i 230 V pruža vam veliku snagu koja se traži na srednjim do većim travnatim površinama. Uz radnu širinu od 36 cm i vrlo robusno vratilo noža s 15 dugovječnih dvostrukih čeličnih oštrica vrlo ćete brzo napredovati u poslu. Pritom se električni prozračivač može koristiti bez pauze – uštedjet ćete si zamjenu akumulatora odn. točenje goriva.
Kotači s kugličnim ležajevima osiguravaju lakši hod. Osim toga s rukohvata se može udobno spustiti mehanizam noža i bezstupanjski centralno podesiti radna dubina od 0 do 25 mm – za izuzetno učinkovit i brz rad.
Karakteristično za kvalitetu obrade solo® by AL-KO modela je robusno kućište od vrhunskog čelika koje jamči dugovječnost te uređaj niti nakon intenzivne trajne upotrebe ne zahtijeva puno održavanja.
Sve uključeno: prihvatna vreća za travu sadržana je u opsegu isporuke uređaja.


Gdje mogu kupiti električni prozračivač solo® by AL-KO 516 i alternative

Električni prozračivač solo® by AL-KO 516 možete udobno kupiti od kuće u našoj internetskoj trgovini. Alternativno ga možete dobiti i kod jednog od naših AL-KO specijaliziranih prodavača.
Ako tražite snažni prozračivač bez kabela za velike ili udaljene površine, preporučamo vam benzinski prozračivač solo® by AL-KO 518 ili 4005 VB.
Prednost za vas: kod modela 516 prihvatna vreća već je sadržana u opsegu isporuke.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127374
EAN 4003718055900
Neto težina u kg 29 KG
Bruto težina u kg 31 KG
Kučište, materijal čelik
Radna širina prozračivanja, cm 36 CM
KolZubacaValjkaZaProzračivanje 15
Mogućnost prozračivanja NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 79
Proizvodna linija Comfort
Marka solo® by AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Handle system

Podesiva ručka DA
Podesiva ručka DA

Working area

Za površine do qm 1000 QM
Košara s prikazom punjenja NE
Prihvatna košara, l 40 L
Materijal koša Platno

Engine

Snaga motora, W 1800 W

Traction System

Promjer kotača straga, mm 200 MM
Promjer kotača prednji, mm 200 MM
Kotači s kugličnim ležajevima DA

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (5.94MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.