Garaža za robotsku kosilicu AL-KO

Broj. art.:: 119990 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Provides protection from the weather whilst charging
  • Practical folding mechanism providing access to the controls on the robotic mower

Naša nova nadstrešnica od plastike otporne na UV zračenje optimalno štiti sve robotske kosilice Robolinho® od atmosferskih utjecaja tijekom punjenja i stajanja, a da pritom ne sprječava odvijanje funkcija. Zahvaljujući praktičnom sklopivom mehanizmu, zajamčen je i jednostavan pristup upravljačkoj površini. Solidni uskočni jezičak fiksira krov i dok je otvoren.

Prikladno za sve modele robotskih kosilica Robolinho®, uklj. klinove za travu, za solidno pričvršćivanje na travnjaku. DxŠxV: 60x57x39 cm

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 119990
EAN 4003718356267
Neto težina u kg 4 KG
Bruto težina u kg 5 KG
Visina bez ambalaže u cm 400 CM
Duljina u cm bez pakiranja 600 CM
Širina u cm bez pakiranja 600 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1012.21KB)
Preuzmi (1.86MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.