Kotači traktorskog profila, set solo® by AL-KO 20"

Broj. art.:: 127577
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
Set koji se sastoji od dvije stražnje gume 20" s traktorskog profila za visoko prianjanje na teškim i neravnim terenima. Za pretvaranje traktorsku kosilicu u kosilicu za košnju livade i vočnjake uz kosište za visoku travu.

Odgovaraju za sve modele solo traktora AL-KO serije Comfort i Premium "V2" s dvo cilindričnim motormom. Osim za T 20-105.6 HD V2 (Art.br. 127371) i T 23-125,6 HD V2 (Art.br. 127363)

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127577
EAN 4003718060911
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (100.33MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.