Kućni automat AL-KO HWA 4500 Comfort

Broj. art.:: 113140
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Naš snažni kućni automat za automatsku opskrbu tehnološkom vodom u kući i vrtu
  • Pouzdan, tihi rad
  • Pumpa koja ne zahtijeva puno održavanja s konstantnim tlakom vode i zaštitom od rada na suho
  • Lagano pokretanje zahvaljujući integriranom XXL filtru i nepovratnom ventilu
  • Dijelovi koji provode vodu od mesinga i nehrđajućeg plemenitog čelika

Kućni automat HWA 4500 Comfort elektronički je upravljani model za zalijevanje travnjaka i gredica ili za rad prskalica za travu ili vrtnih tuševa uz konstantan tlak.


Kućni automati – kompaktni i snažni

Tko svoje vrtove najviše voli redovito zalijevati kišnicom ili vodom iz bunara, a ne želi uvijek uključivati i isključivati pumpu za vodu, neka kupi kućni automat. AL-KO kućni automat HWA 4500 Comfort naš je model srednje klase koji nudi automatsku opskrbu vodom za kuću i vrt. Kućni automat je pumpa za vodu s posebno učinkovitim elektroničkim regulatorom koji kontrolira automatsko uključivanje i isključivanje.
AL-KO kućni automat je poveznica između cisterne/bačve za kišnicu i trošila kao što je navodnjavanje vrta. Primjerice, ako otvorite vrtni tuš, doći će do pad tlaka u vodu. Inteligentni, elektronički kontroler Automatic Control reagirat će i uključiti pumpu. Mnogi kućni automati intenzivno se koriste upravo ljeti: uz uređaje tvrtke AL-KO ulažete u dugovječnu mehaniku za pumpanje koja će se u kombinaciji sa sofisticiranim upravljanjem pobrinuti za trajno navodnjavanje vrta.


Tehnički detalji za AL-KO kućni automat HWA 4500 Comfort

Inteligentni elektronički kontroler Automatic Control neprestano nadzire rad kućnog automata i osigurava štedljivi rad uz apsolutno konstantan tlak i optimalnu zaštitu od rada na suho. Ako nestane vode, pumpa se odmah isključuje – i neće se pregrijati. Vijčani spojevi na dovodu i odvodu izrađeni su od mesinga, a dijelovi hidraulike pumpe koji provode vodu od nehrđajućeg materijala. A mnogi u radu naših kućnih automata cijene još jednu stvar: ti uređaji zahtijevaju izuzetno malo održavanja i tihi su.
Zahvaljujući dostavnoj visini do maks. 50 m i maksimalnoj visini samousisavanja od 8 m kućni automat može se koristiti vrlo raznoliko. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s protokom do 4.500 l/h odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Kako neovisno o kvaliteti vode u AL-KO kućnom automatu HWA 4000 Comfort gruba prljavština ne bi uzrokovala oštećenja, tu je učinkoviti i veliki XXL filtar koji se lako čisti i zato se može dugo koristiti. Za vađenje filtra koristite priloženi ključ – brzo i jednostavno. Tako ćete uštedjeti vrijeme za njegu i održat ćete funkcionalnost pumpe za neometan rad.
Učinkovit usisni sustav AL-KO kućnog automata HWA 4500 Comfort brine se za to da se voda koju trebate kroz crijevo brzo transportira na veće udaljenosti. Tako je pumpa vrlo brzo spremna za rad. Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenoj standardnoj veličini od 1", pa se i već postojeći materijal može bez problema kombinirati s AL-KO kućnim automatom.
Napomena: kućni automat nije prikladan za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućni automat HWA 4500 Comfort

AL-KO kućni automat HWA 4500 Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili ga pronađite kod obližnjeg prodavača. AL-KO kućni automat HWA 4500 Comfort savršeni je model za automatiziranu opskrbu tehnološkom vodom. Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i druge kućne automate po povoljnijim cijenama, poput početnog modela HWA 4000 Comfort ili s još većom snagom, poput vrhunskog kućnog automata AL-KO HWA 6000/5.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113140
EAN 4003718048582
Maksimalni protok L/h 4500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 50 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 5 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 11.5 KG
Širina u cm bez pakiranja 20.8 CM
Duljina u cm bez pakiranja 47.6 CM
Visina bez ambalaže u cm 35 CM
filter DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Engine

Snaga motora, W 1300 W

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (6.68MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.