METALNI TRAKCIJSKI NASTAVAK ZA KOTAČE SET

Broj. art.:: 127675 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Poboljšana trakcija na teškim terenima i nagibima
  • Prikladno za sve Robolinho® modele
  • Uključujući montažne vijke

Trakcijski nastavak za kotače (set) za AL-KO i solo® by AL-KO robotske kosilice

Komplet trakcijskih nastavaka kotača izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika može se koristiti za sve robotske kosilice Robolinho. Osigurava napredovanje velike vučne sile na nagibima i teškim uvjetima na tlu. Lako se sastavlja uz priložene vijke za pričvršćivanje.

Kupite trakcijski nastavak za kotače i alternative

Kupite originalni pribor od AL-KO - ovdje u webshopu ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127675
EAN 4003718063615
Dimenzija duljina kartona cm 32.7 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.