Motorna Kopačica MH 770

Broj. art.:: 113971
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Idealna za rahljenje i obradu tla u gredicama
  • Uklj. bočni granični diskovi za zaštitu biljaka
  • Ergonomska ručka, bočno i okomito podesiva bez alata
  • 3-struko podešavanje radne dubine
  • Dostupan pribor za dodatnu obradu tla
  • Transportni kotač koji se udobno i lako sklapa bez alata

Varijabilna u radu - AL-KO Benzinska motorna kopačica MH 770 Comfort

Motorna kopačica MH 770 Comfort vaš je robusni pomoćnik za učinkovitu obradu površina uz uštedu vremena.

Bilo za obradu, prozračivanje ili rahljenje tla: s ovom kopačicom možete dobro pripremiti tlo prije sjetve, prorahliti ga i ugraditi hranjive tvari, gnojivo ili svježi gornji sloj tla. Ergonomska ručka može se varijabilno podesiti bočnno i okomito bez upotrebe alata, te osigurava posebnu jednostavnost korištenja. Ako se upravljač pomakne u stranu, površina se može udobno obraditi bez da se mora stati na već obrađeno i tako rastreseno tlo. Zaštitni diskovi uključeni u isporuku ograničavaju radnu površinu i tako osiguravaju učinkovitu zaštitu postojećih zasada.

Svestrana upotreba

Na ovu kopačicu može se pričvrstiti nekoliko dodataka, kao što su plug zagrtač, plug za krumpir ili plug za gredicu. Za bolje prianjanje, preporučljivo je prilikom upotrebe plugova pričvrstiti čelični set nastavaka za kotače, koji je također dostupan.

Motorna kopačica MH 770 Comfort pruža vam snažnu podršku pri radu na većim površinama. S dvije brzine za naprijed, lako možete prilagoditi radnu brzinu i rezultat usitnjavanja svojim potrebama. Brzina za natrag olakšava manevriranje i omogućuje rad bez napora. S radnom širinom od 77 cm i šest setova noževa za usitnjavanje možete doseći radnu dubinu do 33 cm.

Posebno oblikovana četiri seta noževa za okopavanje izvrsno su kosntruirana za obradu tla, a s motorom od 3,45 kW ovaj model ima dovoljno radne snage čak i na težim tlima.  Vodič omogućava zadržavanje uređaja na stazi.

Posebno stabilna ergonomska ručka idealna je za rad bez umaranja. Transportni kotač se može podesiti u transportni položaj bez alata.

Adut je sigurnost: sigurnosna ručna poluga učinkovito sprječava nenamjerno okretanje noževa. Osim toga visokokvalitetni štitnici noževa izrađeni od robusnog čeličnog lima štite korisnika od odbačenog kamenja i zemlje.

Kupite AL-KO Benzinsku motornu kopačicu MH 770 Comfort & alternative

Kupite motrnu kopačicu  MH 770 Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ukoliko preferirate veću i snažniju motornu kopačicu, preporučujemo motornu kopačicu MH 1150 (br. art. 113972).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113971
EAN 4003718063226
Neto težina u kg 67 KG
Bruto težina u kg 79 KG
Promjer noževa za kopanje cm 33 CM
Količina noževa za kopanje 8 ST
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Mowing System

Radna širina u cm 77 CM

Working area

Za površine do qm 670 QM

Traction System

Pogon 1 brzina unaprijed / 1 natrag

Engine

Automatski prigušivač dostupan NE
Električni start NE
Motor ccm 196
Snaga kW 3.45 KW
Primer DA

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.