Ojačana žica za omeđivanje, kolut

Broj. art.:: 127335
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • ojačana izvedba
  • 300m - posebno dugačka
  • u roli
  • prikladna za sve robotske kosilice Robolinho®

Posebno ojačana i 300 m dugačka žica za omeđivanje za Vašu AL-KO robotsku kosilicu. Njome ćete moći učinkovito i dugotrajno omeđiti i veće i krivudave travnate površine.


Žica za omeđivanje za Vašu robotsku kosilicu

Ova žica za omeđivanje marke AL-KO zbog posebnog je ojačanja izuzetno dugovječna i zaštićena od vanjskih utjecaja. Zahvaljujući velikoj dužini od 300 m ovom ćete žicom za omeđivanje moći učinkovito i dugotrajno omeđiti i veće i krivudave travnate površine. Preporučamo Vam da za omeđivanje površina koje treba pokositi Robolinho® koristite samo originalnu žicu.


Kupite opremu za robotsku kosilicu

Kupite originalnu opremu marke AL-KO u specijaliziranoj trgovini gdje ćete pronaći specijalnu opremu za Vašu robotsku kosilicu Robolinho®, bilo da se radi o zamjenskim noževima, poklopcima, žici za omeđivanje ili garažama.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.