Plug zagrtač za MH 770

Broj. art.:: 113973 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Za AL-KO motornu motiku MH 770
  • Robusna konstrukcija od čeličnog lima
  • Za nasipavanje zemlje
  • Za stvaranje redova biljaka

Često se kupuje zajedno sa ...

Br. art.: 113973
27,00 EUR
Ovaj proizvod
569,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

596,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Plug zagrtač za MH 770

Plug zagrtač je za nasipavanje tla za na primjer redova biljaka. Izrađen od visokokvalitetnog obojenog čelika.

Kupite AL-KO MH 770 i alternative

Kupite Plug zagrtač 770 sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Dostupni su i drugi dodatni dijelovi za vašu motornu kopačicu MH 770, kao što je vadilica krumpira (br. artikla 113976), i plug (br. artikla 113975) ili set čeličnih kotača (br. art. 113977).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113973
EAN 4003718063240
Neto težina u kg 2.34 KG
Bruto težina u kg 2.7 KG
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.