Potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 13000 DS Premium

Broj. art.:: 112829 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna vrhunska potopna pumpa za čistu vodu velike snage od 650 W
  • Zahvaljujući patentiranom podesivom podnožju pumpe ima ekstremnu sposobnost plitkog usisavanja do cca. 3 mm
  • S integriranom sklopkom s plovkom za malo potrebnog prostora
  • Velika snaga od maks. 10.500 l/h i dostavna visina od maks. 8 m
  • Lagano preklapanje između automatskog i ručnog načina rada

Često se kupuje zajedno sa ...

134,00 EUR
Ovaj proizvod
41,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

175,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Uz izvanrednu AL-KO potopnu pumpu SUB 13000 DS Premium odvodnja bazena, cisterni, bunara, poplavljenih podruma, pa čak i uskih okana pretvara se u dječju igru.


Potopna pumpa za upotrebu s čistom vodom

Skoro do zadnje kapi – tako bi se mogao opisati cilj ove potopne pumpe za čistu vodu: zahvaljujući ulaznim otvorima moguće je brzo ispumpavanje velikih količina vode, a zahvaljujući patentiranom, podesivom podnožju plitko usisavanje do cca. 3 mm. Za vas to znači da ćete nakon ispumpavanja bez dodatne muke odmah moći početi s čišćenjem – time ćete uštedjeti dosta vremena pri čišćenju prljavog bazena, cisterne ili podruma.
Istaknuta karakteristika: zahvaljujući integriranoj razinskoj sklopki pumpa SUB 13000 DS Premium idealna je za uporabu u uskim oknima. Osim toga jednostavno se prelazi između automatskog i ručnog načina rada. Lagano individualno podešavanje. Time se ova potopna pumpa svrstava u svjetsku gornju klasu pumpa za odvodnju čiste vode s plitkim usisavanjem: ona je do svoje srži kvalitetan proizvod tvrtke AL-KO koji impresionira dugovječnošću i sofisticiranom tehnikom.


Tehnički detalji za potopnu pumpu SUB 13000 DS Premium

Potopna pumpa se za odvodnju zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo približno 6,0 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Zbog svojih kompaktnih dimenzija od 22,7 x 19,0 x 31,0 cm i kućišta od izuzetno izdržljive plastike te dugovječnog motora osim toga je izuzetno prikladna za pumpu za jezerca ili bačve za kišnicu.
Pomoću slobodno podesive integrirane razinske sklopke točke uključivanja i isključivanja pumpe mogu se brzo i jednostavno podesiti na različite visine. Uz snažnih 650 W i protok do 10.500 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. Potopna pumpa za čistu vodu SUB 13000 DS Premium opremljena je integriranom sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine automatski pokreće pumpanje. Osim toga nudi lagano preklapanje automatskog i ručnog trajnog načina rada. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 8 m lako će savladati i veće dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje i kombiniranu spojnicu kojom se mogu priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 13000 DS Premium

AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 13000 DS Premium jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa pomoć je ekstra klase pri odvodnji uskih okana, bačava za kišnicu, cisterni, jezeraca ili bazena.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za čistu vodu s drugim performansama, kao što su potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 6500 DS Classic ili potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112829
EAN 4003718042764
Maksimalni protok L/h 10500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 8 M
Plitko usisavanja do, mm 3 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 6 KG
Maksimalna veličina čestice mm 2 MM
Širina u cm bez pakiranja 19 CM
Duljina u cm bez pakiranja 22.7 CM
Visina bez ambalaže u cm 31 CM
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Engine

Snaga motora, W 650 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.26MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.