Predfiltar za AL-KO vrtne pumpe 100/1"

Broj. art.:: 113720 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Štiti pumpe, prskalice, tuševe i uređaje za sličnu namjenu od onečišćenjaUložak za filtar s perivim filtarskim umetkom
  • S umetkom od mesinga za trajno nepropusne vijčane spojeve
  • Prozirno filtarsko staklo za kontrolu stupnja onečišćenja
  • Uključeni priključci 1/1" i 1/3/4"

Ovaj predfiltar štiti unutrašnjost vaše vrtne pumpe od oštećenja uzrokovanih onečišćenjima i može se naknadno jednostavno montirati.


Predfiltar AL-KO 100/1" za vrtne pumpe važan je dio opreme koji vam omogućuje da dugotrajno uživate u svojoj vrtnoj pumpi. Učinkovito štiti mehanizam pumpe od trošenja uzrokovanih onečišćenjima kao što su pijesak i druge grube čestice. Preporučujemo da predfiltar naručite odmah prilikom kupnje vrtne pumpe. Prikladan je za gotovo sve vrtne pumpe. Zahvaljujući priključcima koji se isporučuju s njim u različitim veličinama, može se brzo montirati. Kao originalni rezervni dio predfiltar točno sjeda i isporučuje se s dva brtvena prstena. Osim toga, lako se pere i vrlo je dugovječan čak i u trajnom radu. Osobito praktično: Filtar je proziran, pa se strana tijela i onečišćenja mogu odmah uočiti i ukloniti. Maksimalni radni tlak 6 bara. Protok pri 2 bara 3000 l/h.


Kupite predfiltar AL-KO 100/1" za vrtne pumpe

Kupite predfiltar AL-KO 100/1" za vrtne pumpe u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći pribor i rezervne dijelove za vaše vrtne pumpe, pumpe za vodu, hidropak pumpe, kućne automate ili potopne pumpe.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113720
EAN 4003718060331
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.