Prsluk I Torbica Bta 42

Broj. art.:: 127442 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pomaže vam u radu jer glavnu težinu nosi torbica
  • Ergonomski sustav za nošenje za PowerFlex akumulator
  • Smanjuje težinu uređaja, pa radovi u vrtu manje umaraju
  • Torbica i remen
  • Uključuje utor za USB za punjenje pametnog telefona i torbicu za čuvanje

Torbica s remenom olakšava vam rad akumulatorskim škarama za živicu HT 4260 i akumulatorskom lančanom pilom CS 4235 iz naše serije PowerFlex.


Torbica s remenom BTA 42

Udoban solo® by AL-KO sustav za nošenje pomaže vam u radu s PowerFlex akumulatorskim škarama za živicu HT 4260 i PowerFlex akumulatorskom lančanom pilom CS 4235. Tim ćete uređajima jednostavnije i udobnije rukovati ako koristite torbicu s remenom jer težinu akumulatora ne morate držati rukama, nego se ona raspoređuje na ramenima. Akumulator se pritom nalazi u torbici s čičkom koja se pričvršćuje na remen te uređaj pomoću kabela opskrbljuje strujom. Torbica s remenom može se nositi na boku ili straga i pruža vam dodatni prostor za pametni telefon itd. U opsegu isporuke sadržani su remen, utor za USB za punjenje pametnog telefona i torbica za čuvanje.


Sada kupite torbicu s remenom BTA 42

Sustav za nošenje BTA 42, koji se sastoji od torbice s remenom, možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Sustav za nošenje vam je potreban kako biste mogli raditi PowerFlex akumulatorskim škarama za živicu HT 4260 (br. art.: 127440) PowerFlex akumulatorskom lančanom pilom CS 4235 (br. art.: 127441).

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Vrsta pogona Baterija
Kompatibilni akumulatori 127390
OdgovarajućeAkumulObitelj Power Flex
Način prenošenja Remen s ramenim pojasom
Akumulatorska obitelj AL-KO Power Flex 42V max.
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.