PVC crijevo AL-KO (1,25"), 6 m

Broj. art.:: 110135 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Prozirno specijalno odvodno crijevo od posebno izdržljivog PVC-a
  • Tlačno crijevo, osobito prikladno za pumpe za vodu
  • Promjer 1,25" (41,9 mm)
  • Dužina 6 m
  • Prozirno

Često se kupuje zajedno sa ...

41,00 EUR
Ovaj proizvod

Ukupan iznos

571,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Tlačno crijevo je specijalno odvodno crijevo izrađeno od prozirne plastike za pumpe za vodu i slične primjene.


Zahvaljujući posebnoj obradi možete ga koristiti posvuda gdje pumpate tehnološku vodu pod većim tlakom, npr. iz raznih vrsta bazena, akvarija, bačava za kišnicu i cisterni. Promjer od 1,25" i dužina od 6 m omogućuju vrlo fleksibilnu primjenu. Zahvaljujući prozirnosti protok vode ćete uvijek imati na oku.


Kupite PVC crijevo AL-KO (1,25"), 6 m

PVC crijevo AL-KO (1,25"), 6 m sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili odaberite drugi promjer ovog crijeva (1" ili 1,5"). Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110135
EAN 4003718015553
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.