Rezna glava AL-KO za BC 223 LS, BC 260 L, BC 225 L

Broj. art.:: 112880
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna najlonska nit
  • Ø 1,8 mm
  • Automatsko podešavanje niti pritiskom
  • Lagana zamjena
  • Sa štitnikom od namatanja

Prikladna za sljedeće modele:

  • Benzinski motorni čistač BC 225 L Classic
  • Benzinski motorni čistač BC 225 L-S
  • Benzinski motorni čistač BC 260 L

Zamjenska rezna glava za vaš benzinski motorni čistač

Originalna AL-KO zamjenska rezna glava s dvostrukom reznom glavom za benzinske motorne čistače serija BC 225 L i BC 260 L. Rezna nit od kvalitetnog i izdržljivog najlona osigurava optimalno rezanje i ima promjer od 1,8 mm. Dužina niti vrlo se lako tijekom rada automatski podešava pritiskom o tlo. Rezna glava se mijenja lagano u nekoliko poteza. Sa štitnikom od namatanja.


Kupite opremu za benzinske motorne čistače i druge trimere

Originalnu opremu marke AL-KO možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Kod nas ćete pronaći specijalne zamjenske rezne glave, zamjenske noževe, motorno ulje i zamjenske akumulatore te punjače za svoje trimere marke AL-KO.

Tehnički podatci

Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.