Rezni tanjur za Robolinho® 500 E / 500 I

Broj. art.:: 127466
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <h3>Prikladan za sljedeće modele:</h3>Robolinho® 500 E
  • Robolinho® 500 I

Rezni tanjur za Vaš Robolinho®

Originalni AL-KO rezni tanjur radne širine od 20 cm za robotske kosilice Robolinho® 500 I i 500 E. Montirani su nož za rezanje i nož za čišćenje. Zahvaljujući dvostrukom sustavu noževa za malčiranje smanjuje se prljanje kućišta i poboljšava se rezanje trave. Kaljeni noževi vrlo su dugovječni i zato ih ne treba tako često mijenjati. Ovaj proizvod obuhvaća rezni tanjur s predmontiranim dvostrukim nožem za malčiranje.

Tehnički podatci

Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.